- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.301
İşte bu :))) çok sevindim maşallahKeseyi gördük canm 11mm kese bebiş daha görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için herşey yolunda dedi bebiş 5+6 sat 6 haftalık 1 gün geriden geliyo hayırlısı bakalım. :) Sen nasılsın nasıl oldun
Sağol canm inşallah :) hayırlısıyla kanaman başlasa da sende rahatlasanİşte bu :))) çok sevindim maşallah
Onuda duyarsın hayırlısı ile :) iyiyim sancılarım var kanamam gelmedi hala çamur gibi akıntım var İşte bekliyorum kanamam gelse die işte ne yapayım
Amin canım inşallah Teşekkürler hepimize :))Sağol canm inşallah :) hayırlısıyla kanaman başlasa da sende rahatlasanhayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Boyutu nedeniyle islenemedi diyor neden acaba?Sanırım fotoğraf makinesi butonundan canım emin değilim yinede dene istersen
Bilemedim canım valla bende sitede yeniyimBoyutu nedeniyle islenemedi diyor neden acaba?
Fotoyı kırp öyle dene bide
Çok sagol canimFotoyı kırp öyle dene bide
Hamlesn cnm tebrkler adete yakın ovu koyu çıkarmş hamile olanlarda hayrlı uğurlu olsn belirtn neyei cnm benmde az kaldı:)Bata 2 gün var. Koyu olan ovoluasyon testi kizlar bisey var mi sizce
Batim gecsin canım da kesinlessin insaalh. Eger ki hamileysem kesinlikle tek belirti gogus sizisi. Öyle boyle değil baya dayanilmicak bi sızıHamlesn cnm tebrkler adete yakın ovu koyu çıkarmş hamile olanlarda hayrlı uğurlu olsn belirtn neyei cnm benmde az kaldı:)
Ne zaman basladi gögüs sizin canmBatim gecsin canım da kesinlessin insaalh. Eger ki hamileysem kesinlikle tek belirti gogus sizisi. Öyle boyle değil baya dayanilmicak bi sızı
Battan 7 8 gün önceNe zaman basladi gögüs sizin canm
Canm bariz belli hamile olan herkeste illa gögüs agrısımı olcak bende yok heralfe ben deglmBatim gecsin canım da kesinlessin insaalh. Eger ki hamileysem kesinlikle tek belirti gogus sizisi. Öyle boyle değil baya dayanilmicak bi sızı
Benim randevum 15 martta canım bel ağrısı ve halsizlik dışında bir belirtim yok daha :) sen nasılsın, senin nasıl gidiyorAzra1990 Melegimm_2 kızlar nasılsınız nasıl gidiyor belirtiler var mı? Randevularınıza kaç gün kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?