- Emoji Skoru
- 9.216
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.121
Amin inşallah allah razı olsun. Seninde güzel haberlerini duyarız inşallah canmAllah hayirli haberlerini almayi nasip etsin insaalh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah allah razı olsun. Seninde güzel haberlerini duyarız inşallah canmAllah hayirli haberlerini almayi nasip etsin insaalh
Amin canım inşallah güzel haberler alırsın ve hiçbir sorun yaşamaszınKızlar yarın randevum var dua edin ne olur bebeğim sağlıklı olsun![]()
Sağol canm inşallah. Allah razı olsun seninde Rabbim gönlüne göre versinAmin canım inşallah güzel haberler alırsın ve hiçbir sorun yaşamaszın![]()
Gittin mi canım Dr inşallah güzel haberler alısınKızlar yarın randevum var dua edin ne olur bebeğim sağlıklı olsun![]()
Kan verdim bekliyorum canmGittin mi canım Dr inşallah güzel haberler alısın![]()
Haberdar et bizi :)Kan verdim bekliyorum canm![]()
Ederim tabi canm beklemedeyim :)Haberdar et bizi :)
Dr un işi çıktı canm sonuçlara pazartesi bakacak bi kan vermiş oldum bide tedaviyi başlattı bakalım hayırlısıHaberdar et bizi :)
Amin canımDr un işi çıktı canm sonuçlara pazartesi bakacak bi kan vermiş oldum bide tedaviyi başlattı bakalım hayırlısı
Moralim çok bozuk beta 3+3 92.7 4+4 5000 dış gebelik mi acaba dr en fazl 1000 kusur olur dedi 5 katı çıktıAmin canım
Yumurtlama zamanini bekliyorum canim 18 mart son adet tarihimmaslannnn0727
@banbini
@elzem00
@Gloke
Kızlar son durum nedir acaba haber edermisiniz listeyi düzenleyeceğim..ve yeni bat gününuzude yazarsaniz tekrardan listeye ekleme yaparım :))
Güzel haberlerinizi bekliyorum❤
Canım dur hemen moralini bozma, Dr tam olarak ne dedi , stres hem sana hem de bebeğe zarar verir şuanMoralim çok bozuk beta 3+3 92.7 4+4 5000 dış gebelik mi acaba dr en fazl 1000 kusur olur dedi 5 katı çıktı![]()
Tedaviye başladık pazartesi tahillerle ultrasona gel dedi bugün tahlilleri gösterecektim ama işi çıktı gitti pazartesi bakarız dediCanım dur hemen moralini bozma, Dr tam olarak ne dedi , stres hem sana hem de bebeğe zarar verir şuan![]()
Sakın kendini yıpratma, iyi düşün ki iyi olsun , Rabbime dua et bol bol vesveselere de sakın kapılma, Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimTedaviye başladık pazartesi tahillerle ultrasona gel dedi bugün tahlilleri gösterecektim ama işi çıktı gitti pazartesi bakarız dedi
Sağol canım ediyorum rabbim yavrularımızı korusunSakın kendini yıpratma, iyi düşün ki iyi olsun , Rabbime dua et bol bol vesveselere de sakın kapılma, Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim
Amin canımSağol canım ediyorum rabbim yavrularımızı korusun
Canım bat ne zamandı senin ..Amin canım