- Emoji Skoru
- 251
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.141
Benim bat 21 Ocak da elhamdülillah şuan için bir sıkıntı yok ben Dr girmedim svqi gitti bugün, ona yazmak istedin sanırım :) sen nasıl oldun bu aradaCanım bat ne zamandı senin ..
Birde sakın vazgeçme üzülme kötü düşünme kan ile ilgili sorun olabiliyor bazen labrautor hatası bile olabiliyormuş bana doktorum öyle demişti .. sıkma canını üzülme strese girme hayırlısı ne ise o olsun dielim başka doktora görün istersen
bat 20 ocak canm. amin canm inşallah. pazartesi günü de kesin sonuç alamazsam değiştiricem canm.Canım bat ne zamandı senin ..
Birde sakın vazgeçme üzülme kötü düşünme kan ile ilgili sorun olabiliyor bazen labrautor hatası bile olabiliyormuş bana doktorum öyle demişti .. sıkma canını üzülme strese girme hayırlısı ne ise o olsun dielim başka doktora görün istersen
Ben bi güzel karıştırmışım oda iyi olmuş İşte betam dengesiz benimde yazmıştım bugün bekliyoruz ...V
Benim bat 21 Ocak da elhamdülillah şuan için bir sıkıntı yok ben Dr girmedim svqi gitti bugün, ona yazmak istedin sanırım :) sen nasıl oldun bu arada
Senin nasıl canm beta değerlerin yüksek miBen bi güzel karıştırmışım oda iyi olmuş İşte betam dengesiz benimde yazmıştım bugün bekliyoruz ...
Hayırlı haberler alman dileğiyle canım gönlünü ferah tutBen bi güzel karıştırmışım oda iyi olmuş İşte betam dengesiz benimde yazmıştım bugün bekliyoruz ...
Yok canım dengesiz gidiyor doktor bile şaşkın kanda tutarsızlık var ilk adet sonrası 52 idi 2 gün sonra 100 sonra 60 sonra 86 şuan 115Senin nasıl canm beta değerlerin yüksek mi
Allah allahYok canım dengesiz gidiyor doktor bile şaşkın kanda tutarsızlık var ilk adet sonrası 52 idi 2 gün sonra 100 sonra 60 sonra 86 şuan 115
banada cevap versenız keşke ?kızlar beim bata 16 gün var. bat 8-9 mart. ben şuan ovulasyon haftasındayım. akıntım sulu beyaz. bugün telefonumdaki uygulamaya göre ovulasyn günüm. dün akşam eşimle 2-3 kere ilişki yaşadık. bugun kasık ağrım oldu bi süre. ara ara hafif baş dönmem var. bide kasıklarımda ve göğsümde içten yanma oluyor. sizce durum nedir
Merhaba yeni üyeyim bi sorum olucak kızlar . Benim adete 10 gün kala göğüslerim çok hassaslaştı sabah uyandigimda bile yuruyemiyodum. Fakat adete 2 günüm kaldı hassasiyet kayboldu . Ayni zamanda adete 4 gün kala 2 damla pembe leke oldu simdi kahverengi olarak az az devam ediyo bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen cevap verin kizlar
Adete yakın belirtilerin geçtiyse hamile değilsindir. Hamilelikte belirtiler devam eder daha sonra yavaşça azalır. O kanama da adetinin geleceğini işaret ediyor sana bi kaç güne adetin başlar diye düşünüyorum
Normalde göğüs hassasiyetin oluyo muydu? Genelde göğüs hassasiyetinden anlaşılıyo gebelik bi test yap istersen inşallah umudun boşa çıkmaz hamilesindir.5 gün önceden adet sancısı çekmeye başladım belim falan kopuyo ne bilim önceden böyle olmazdı umutlandım işte cevabin icin cok tesekkur ederim hayirlisi artik beklicem
Normalde adete 2 3 gün kala olurdu adet olunca geçerdi . Bu kez 10 yada 12 gün öncesinden acayip sızlamaya başladi umutlanmıştım sütyen takamıyodum. normalde o kadar erken hic olmaz. bu sbah kalktim yine hassas ama önceki gibi degil . Test yapmayi dusundum erken yapma dediler belirsizlik cok kotu ya .Normalde göğüs hassasiyetin oluyo muydu? Genelde göğüs hassasiyetinden anlaşılıyo gebelik bi test yap istersen inşallah umudun boşa çıkmaz hamilesindir.
Normalde adete 2 3 gün kala olurdu adet olunca geçerdi . Bu kez 10 yada 12 gün öncesinden acayip sızlamaya başladi umutlanmıştım sütyen takamıyodum. normalde o kadar erken hic olmaz. bu sbah kalktim yine hassas ama önceki gibi degil . Test yapmayi dusundum erken yapma dediler belirsizlik cok kotu ya .
İnşallah arkadaşımHayırlı haberler alman dileğiyle canım gönlünü ferah tut
Test yapınca buraya yazarsın merakla bekliyorum sonucunuİnşallah arkadaşım
Gittim gittim oda şaşkın aslında ultrasona girdim sol tarafta rahimde yumurtanın atıldığı izini gösterdi değerlerde de kanında bi tutarsızlık var dior bekliyoruz cuma bir daha kan vericem ..Allah allahseninkide daha başka. Dr ne diyo bu duruma gittin mi kontrole
Inşallah ya yarın test yapıp sonucu yazıcam kahverengi lekenin devam etmesi canımı sıkıyo adet olucam diye ödüm kopuyo normalde adet günümde kahve akinti olur devami gelirdi simdi erken basladi erkenmi olucam bilmiyorumkiBence yarın yap ben 1 hafta öncesi kanda öğrendim adet günüm dündü. Silikte olsa çıkar olmadı kan verirsin kesinleştirirsin canm. Yumurtlama günüyle göğüs hassasiyeti başladı benimde arada azalıyo tabi hormonlardan. Inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?