• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Peki adete 7 gün kala beta 2.74 çıkarsa ihtimal nedir acaba :) yükselir miki

senin bat ne zaman canım ne durumdasın bu ay :))
Benim BAT geçeli 1 asır oldu canım. 10 Şubattı. Gecikmemin 5. Gününde kan verdim 0.100 çıktı, dün evde test yaptım negatif çıktı. Bugün de 10. gün ve hâlâ tık yok ama sanki midemde bir dünya kurulmuş herşey oynuyor. Bulantıdan öleceğim:ruh:

Gebelik çıkmadığına değil de bu ayı değerlendiremediğime üzülüyorum. Normalde dün doğurgan dönemime girecektim... Ateş basıyor beni:110:

Sen?

Ohooo, sağlıklıysa yükselir tabi. Sen baya erken yaptırmışsın.

Hayırlı olsun bu arada :)
ya evet aşılama olmuştum ondan meraktan yaptirdim ama.pek yükselceğe benzemiyor sanki ya kısmet ne diyelim.tşkler

ya evet aşılama olmuştum ondan meraktan yaptirdim ama.pek yükselceğe benzemiyor sanki ya kısmet ne diyelim.tşkler
Aşılama ise birşey diyemem canım daha çok erken o zaman belli olması için. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah.

Benim BAT geçeli 1 asır oldu canım. 10 Şubattı. Gecikmemin 5. Gününde kan verdim 0.100 çıktı, dün evde test yaptım negatif çıktı. Bugün de 10. gün ve hâlâ tık yok ama sanki midemde bir dünya kurulmuş herşey oynuyor. Bulantıdan öleceğim:ruh:

Gebelik çıkmadığına değil de bu ayı değerlendiremediğime üzülüyorum. Normalde dün doğurgan dönemime girecektim... Ateş basıyor beni:110:

Sen?
benim bat 8 mart şuan ovulasyon haftasındayım canım. sulu akıntım var bi kaç gündür. bu haftanın geçmesini bekliyorum bakalım :)) sen bence bi doktora görüncanım hamile değilsen bile sorun neymiş onu öğrenirsin

benim bat 8 mart şuan ovulasyon haftasındayım canım. sulu akıntım var bi kaç gündür. bu haftanın geçmesini bekliyorum bakalım :)) sen bence bi doktora görüncanım hamile değilsen bile sorun neymiş onu öğrenirsin
Kadın doktoru yok burada maalesef canım. Ama kırmızı damarlı akıntı geldi sabah. Sonra sarımsı bir akıntı, ucu kahverengiydi. Bu kadar geç yerleşme olmaz herhalde.

Kadın doktoru yok burada maalesef canım. Ama kırmızı damarlı akıntı geldi sabah. Sonra sarımsı bir akıntı, ucu kahverengiydi. Bu kadar geç yerleşme olmaz herhalde.
canım benim hiç bir fikrim yok malesef bende okuduklarım kadar biliyorum ne yazık ki. hiç başıma böyle bişey gelmedi daha önce

Merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım hepimizi mutlu haberlerle karşılar bat günlerimiz benim bat günüm 28 şubat

Kızlar yarın randevum var dua edin ne olur bebeğim sağlıklı olsun :dua:

Back