- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
Salı günü gidicem kuzumCanm sen ne zaman dr.a gidecektin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü gidicem kuzumCanm sen ne zaman dr.a gidecektin
Normal canım hiç korkma rahim genisliyormus bende hala daha var ağrılar sıkıntı etmeAzra1990
Melegimm_2 @dlkkydlntpl 4. Haftanızda kasık ağrısı yaşadınız mı daha bat günüm gelmedi ondan mı ağrım var anlamadm ağrım şiddetleniyo arada. Karnımda arada bişey atıyo sanki göbeğimin etrafında bunlar normal mi bişey olacak diye çok korkuyorum
![]()
Demek sağ tarafa yerleşiyor senin bıdık:)Düşük yapıcam diye çok korkuyorumakşam yatarken ağrım oldu başka yöne dönünce geçti şimdi yine başladı ağrım
Bu sefer daha şiddetli sanki sağ tarafım mahvetti beniağrın olunca dinleniyo muydun yatıyo muydun
Dua yı da elden bırama canım her zaman dua et Rabbime inşallah bir sıkıntı ile karşılaşmasın stresden de uzak durmaya çalışYatıyorm canm dinlenmeye çalışıyorum inşallah herşey iyi olur
Demek sağ tarafa yerleşiyor senin bıdık:)
Kötü düşünme yahuu pozitif
düşün pozitif olsun herşey❤
2018 Ekim anneleri var oraya gel canım orda aynı sikayetleri yasayanlari okuyunca rahatlarsin.kafana takilani sorarsin için rahat eder.
Namazdan sonra herkese dua ediyorm hastalara şifa hamişlere sağ salim bebişlerine kavuşmalarını isteyenlere Rabbim aratmadan versin inşallah :)Dua yı da elden bırama canım her zaman dua et Rabbime inşallah bir sıkıntı ile karşılaşmasın stresden de uzak durmaya çalış
Amin inşallah, bende her namazından sonra dua ediyorum Rabbim hayırlısı ile kabul eylesin inşallah dualarımızıNamazdan sonra herkese dua ediyorm hastalara şifa hamişlere sağ salim bebişlerine kavuşmalarını isteyenlere Rabbim aratmadan versin inşallah :)
Amin canm inşallah Rabbim bizim yavrularımızı da korusun sıkı sıkı tutunsunlar annelerineAmin inşallah, bende her namazından sonra dua ediyorum Rabbim hayırlısı ile kabul eylesin inşallah dualarımızı
Amin canım bizim onlara tutunduğumuz gibi onlarda bize tutunsunlar inşallahAmin canm inşallah Rabbim bizim yavrularımızı da korusun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine
İnşallah canm sen muayeneye ne zaman gideceksin ben perşembe günü randevu aldımAmin canım bizim onlara tutunduğumuz gibi onlarda bize tutunsunlar inşallah
İnşallah canm sen muayeneye ne zaman gideceksin ben perşembe günü randevu aldım
Amin canım bizim onlara tutunduğumuz gibi onlarda bize tutunsunlar inşallah
Amin canm inşallah Rabbim bizim yavrularımızı da korusun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine
Ne dedi canmBugün gittim tabi çok erken olduğu için birşey göremedik, Dr genel olarak neler yapmamız gerektiğini anlattı
Aminnn kızlar ay hadi inşallah dogurdumuz zamanlara kadar irtibatta kalırız :) herşeyi danışınız birbirimize:)
Sizden 10 gün ondeyim rehberlik yaparım size hadi gene iyisiniz hehe![]()
Neler anlattı canım ben henüz gitmedim sabirsizlaniyorum ama gitsemde bsiy göremiyecegim için bekliyorum salı günü gidicem inşallahBugün gittim tabi çok erken olduğu için birşey göremedik, Dr genel olarak neler yapmamız gerektiğini anlattı
Senin ne zaman randevunN
Neler anlattı canım ben henüz gitmedim sabirsizlaniyorum ama gitsemde bsiy göremiyecegim için bekliyorum salı günü gidicem inşallah
senin tecrübelerden faydalanırız artıkAminnn kızlar ay hadi inşallah dogurdumuz zamanlara kadar irtibatta kalırız :) herşeyi danışınız birbirimize:)
Sizden 10 gün ondeyim rehberlik yaparım size hadi gene iyisiniz hehe![]()
Şuan en azından 8 haftayı doldurmamı söyledi garanti olsun diye , birde herhangi anormal bir ağrı ya da kanama olduğunda kendisini aramamı söyledi, yani kısacası kese oluşumunu bekleyeceğimNe dedi canm
Şuan en azından 8 haftayı doldurmamı söyledi garanti olsun diye , birde herhangi anormal bir ağrı ya da kanama olduğunda kendisiniaramamı söyledi, yani kısacası kese oluşumunu bekleyeceğimN
Neler anlattı canım ben henüz gitmedim sabirsizlaniyorum ama gitsemde bsiy göremiyecegim için bekliyorum salı günü gidicem inşallah