• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Şuan en azından 8 haftayı doldurmamı söyledi garanti olsun diye , birde herhangi anormal bir ağrı ya da kanama olduğunda kendisini aramamı söyledi, yani kısacası kese oluşumunu bekleyeceğim
Kaç haftalıkmışsın ki martta gel dedi kese gözükür bence haftaya. Bende mi göremicem haftaya keseyi :( özel hastaneye mi gittin canm

Şuan en azından 8 haftayı doldurmamı söyledi garanti olsun diye , birde herhangi anormal bir ağrı ya da kanama olduğunda kendisiniaramamı söyledi, yani kısacası kese oluşumunu bekleyeceğim
Sen martta demekki hem kalp atışını hem keseyi hem bebişi göreceksin :)

Kaç haftalıkmışsın ki martta gel dedi kese gözükür bence haftaya. Bende mi göremicem haftaya keseyi :KK43: özel hastaneye mi gittin canm
Özele gitti de, garanti olsun diye söyledi hem net birşekilde görürüz dedi sende görürsün inşallah canım gittiğinde, bana da Dr dediği mantıklı geldi , hem net birşekilde kaç haftalık olduğunu görürüz, benim erken daha normal olmam gereken adet tarihim bile geçmedi

Inşallah hepsi bir arada süper olur valla :anneadayı::KK200::emir_bebek:
Benimde daha adete 5 gün var ama randevu zamanım 5+1 mi ne oluyo görürüm diye tahmin ediyorum. Gerçi göremesemde benim sık sık gitmem gerek kanım pıhtılaşıyo tedavi başlayacak inşallah

Benimde daha adete 5 gün var ama randevu zamanım 5+1 mi ne oluyo görürüm diye tahmin ediyorum. Gerçi göremesemde benim sık sık gitmem gerek kanım pıhtılaşıyo tedavi başlayacak inşallah
Anladım Rabbim şifa versin inşallah kolay bir hamilelik nasip etsin, sen gidince bize de bilgi verirsin :KK15:

Günaydın,
Ben hala hasta olmadım 7 si günüydü 14 de test yaptım negatif çıktı. Offf çok gerginim yine test yapmalıymıyım böyle negatif çıkıp hamile olan varmı aranızda

Günaydın,
Ben hala hasta olmadım 7 si günüydü 14 de test yaptım negatif çıktı. Offf çok gerginim yine test yapmalıymıyım böyle negatif çıkıp hamile olan varmı aranızda
Canım moralini bozmak istemem ama bu kadar geçikmeye silik de olsa çizgi çıkardı ama netleştirmek için Jan testi yaptır istersen, belki normal bir geçikmedir, canını sıkma rahat bırak kendini

17 şubat bat günüm inşallah olmam :)

Aminnn kızlar ay hadi inşallah dogurdumuz zamanlara kadar irtibatta kalırız :) herşeyi danışınız birbirimize:)
Sizden 10 gün ondeyim rehberlik yaparım size hadi gene iyisiniz hehe :KK70:
Bende bende :))) haftaya doktor kontrolüm ne söylerse hemen ileticem size inşallah sonuna kadar beraber güzel güzel yürürüz :)))

Back