• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Teşekkürler tatlım bende öyle diliyorum bugünde regl olmadım gelmedi hala sadece hafif silik kahve leke gördüm sabah sonra yok oldu akşam kasıkta batmam hafif bel ağrım var ama miğdem fena gaz sanırım o sıkıyor bekliyorum bakalım yarın gelmez ise yapılan test
Saol arkadaşım hepimiz için amiiiiinnn diorum :)))))) allah razı olsun
Canım sen ne yaptın sonuç ne merak ettim

Ah kızlar herseye ağlar oldum bende sizler gibi ah bu hormonlar :))

Kızlar bende karın agrisi,bel agrisi,feci halsizlik ve akinti var hep uyumak istiyorum ve yemek yemek istiyorum tembellikk aldı basini gidiyor anlayacağınız :))
Bu belirtiler işe allah yardımcımız olsun, biz şimdi böyleysek sonrasını düşünemiyorum :halay:

Gıt tabı cnm hayrloso duyarsn bnde haftaya carsamba dinlemek ıcın gıdıcem
Azra1990 Azra1990 Melegimm_2 Melegimm_2 dlkkydlntpl dlkkydlntpl 4. Haftanızda kasık ağrısı yaşadınız mı daha bat günüm gelmedi ondan mı ağrım var anlamadm ağrım şiddetleniyo arada. Karnımda arada bişey atıyo sanki göbeğimin etrafında bunlar normal mi bişey olacak diye çok korkuyorum :(

Azra1990 Azra1990 Melegimm_2 Melegimm_2 dlkkydlntpl dlkkydlntpl 4. Haftanızda kasık ağrısı yaşadınız mı daha bat günüm gelmedi ondan mı ağrım var anlamadm ağrım şiddetleniyo arada. Karnımda arada bişey atıyo sanki göbeğimin etrafında bunlar normal mi bişey olacak diye çok korkuyorum :KK43:
Normalmsol kasıgım atatfı aman dıkkat et bat gecene kdr kasık batmaları sancılar agrılar baya olurdu sımdı cok azaldı

Normalmsol kasıgım atatfı aman dıkkat et bat gecene kdr kasık batmaları sancılar agrılar baya olurdu sımdı cok azaldı
Düşük yapıcam diye çok korkuyorum :KK43: akşam yatarken ağrım oldu başka yöne dönünce geçti şimdi yine başladı ağrım
Bu sefer daha şiddetli sanki sağ tarafım mahvetti beni :KK43: ağrın olunca dinleniyo muydun yatıyo muydun

Azra1990 Azra1990 Melegimm_2 Melegimm_2 dlkkydlntpl dlkkydlntpl 4. Haftanızda kasık ağrısı yaşadınız mı daha bat günüm gelmedi ondan mı ağrım var anlamadm ağrım şiddetleniyo arada. Karnımda arada bişey atıyo sanki göbeğimin etrafında bunlar normal mi bişey olacak diye çok korkuyorum :KK43:
Allah korusun canım, iyi düşün ki iyi olsun, bende sadece arada batma tarzı sancı oluyor ama saniyelik çok uzun sürmüyor , Ağrısı olan arkadaşlarım da vardı içini ferah tut inşallah canım dinlen bol bol

Allah korusun canım, iyi düşün ki iyi olsun, bende sadece arada batma tarzı sancı oluyor ama saniyelik çok uzun sürmüyor , Ağrısı olan arkadaşlarım da vardı içini ferah tut inşallah canım dinlen bol bol
Yatıyorm canm dinlenmeye çalışıyorum inşallah herşey iyi olur

Back