• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Test yaptinmi canim bebismi geliyooorrr:halay:
3 gün geciktiğimde evde negatifi gördüm.
5 gün geciktiğimde gittim kan verdim, yine negatifi gördüm.

Allah büyük bakalım. Hâlâ bekliyorum bir umut. Kanda çıkmayıpta hamile olanlar varmış, o yüzden umudumu kaybetmedim :dondurma:

Allah büyük bakalım. Hâlâ bekliyorum bir umut. Kanda çıkmayıpta hamile olanlar varmış, o yüzden umudumu kaybetmedim :dondurma:
Evet canım geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifff haberlerle gel❤❤

Hakkında hayırlısı canım , bende benzer bir durum yaşadım normalde hiç gecikmez benim iki ay önce 8 gün gecikmişti , hergün idrar testi yapıyordum negatif çıkıyordu, kanda da baktırdım negatifti, 8. Gün adet oldum, arkadaşlar rahim kendini bebek için hazırlıyor demişti , ve bu ay hamileyim Rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallah

Hakkında hayırlısı canım , bende benzer bir durum yaşadım normalde hiç gecikmez benim iki ay önce 8 gün gecikmişti , hergün idrar testi yapıyordum negatif çıkıyordu, kanda da baktırdım negatifti, 8. Gün adet oldum, arkadaşlar rahim kendini bebek için hazırlıyor demişti , ve bu ay hamileyim Rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallah
İnşaAllah canım. Bende geçen sene 2 defa gecikmemin 8. Gününde âdet olmuştum o yüzden yarını bekliyorum aslında.

Hayırlı olsun canım. Allah kolay bir gebelik geçirmeni nasîb etsin:nazar::emir_bebek:

Back