- Emoji Skoru
- 852
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.001
Evet evetAyy yoksa bebismi geliyor canimm❤❤❤
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evetAyy yoksa bebismi geliyor canimm❤❤❤
Cokkkkk sewindim kuzumm Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin insallahEvet evet)) güzel hislerin tuttu çok şükür arkadaşım :)))
Aminnn kuzum hepimize inşallah :))Cokkkkk sewindim kuzumm Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin insallah![]()
Benim BAT 10 Şubattı canım.Ay-n ilk Hali
cennetyarim
Erwaaaa
@Vayneymis
@Ayse053
inatci bebis annesi
Kızlar son durum nedir acaba haber edermisiniz listeyi düzenleyeceğim..ve yeni bat gününuzude yazarsaniz tekrardan listeye ekleme yaparım :))
Güzel haberlerinizi bekliyorum❤
Benim sat 13 Şubat yani hamiş değilim...A Adigul
MrvvYiiaa
ftmclk
Cokopremses
S Svghzr
Nazlican258
Cemrenaz3
Kızlar son durum nedir acaba haber edermisiniz listeyi düzenleyeceğim..ve yeni bat gününuzude yazarsaniz tekrardan listeye ekleme yaparım :))
Güzel haberlerinizi bekliyorum❤
Test yaptinmi canim bebismi geliyooorrrBenim BAT 10 Şubattı canım.
7 gün geciktim bugün, daha gelen giden yok![]()
İnşallah canım bidahaki ay olur dualarimiz seninle ❤❤❤❤Benim sat 13 Şubat yani hamiş değilim...
bat için net birşey söyleyemiyorum düzensizlik olduğu için. Tahmini 15 Mart diyebiliriz :)
3 gün geciktiğimde evde negatifi gördüm.Test yaptinmi canim bebismi geliyooorrr![]()
Evet canım geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifff haberlerle gel❤❤3 gün geciktiğimde evde negatifi gördüm.
5 gün geciktiğimde gittim kan verdim, yine negatifi gördüm.
Allah büyük bakalım. Hâlâ bekliyorum bir umut. Kanda çıkmayıpta hamile olanlar varmış, o yüzden umudumu kaybetmedim![]()
Hayırlısı canım.Evet canım geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifff haberlerle gel❤❤
Hafi hayırlı olsun o zaman canım, çok sevindimEvet evet)) güzel hislerin tuttu çok şükür arkadaşım :)))
Hakkında hayırlısı canım , bende benzer bir durum yaşadım normalde hiç gecikmez benim iki ay önce 8 gün gecikmişti , hergün idrar testi yapıyordum negatif çıkıyordu, kanda da baktırdım negatifti, 8. Gün adet oldum, arkadaşlar rahim kendini bebek için hazırlıyor demişti , ve bu ay hamileyim Rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallah3 gün geciktiğimde evde negatifi gördüm.
5 gün geciktiğimde gittim kan verdim, yine negatifi gördüm.
Allah büyük bakalım. Hâlâ bekliyorum bir umut. Kanda çıkmayıpta hamile olanlar varmış, o yüzden umudumu kaybetmedim![]()
İnşaAllah canım. Bende geçen sene 2 defa gecikmemin 8. Gününde âdet olmuştum o yüzden yarını bekliyorum aslında.Hakkında hayırlısı canım , bende benzer bir durum yaşadım normalde hiç gecikmez benim iki ay önce 8 gün gecikmişti , hergün idrar testi yapıyordum negatif çıkıyordu, kanda da baktırdım negatifti, 8. Gün adet oldum, arkadaşlar rahim kendini bebek için hazırlıyor demişti , ve bu ay hamileyim Rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallah
Amin Allah razı olsun canım :)İnşaAllah canım. Bende geçen sene 2 defa gecikmemin 8. Gününde âdet olmuştum o yüzden yarını bekliyorum aslında.
Hayırlı olsun canım. Allah kolay bir gebelik geçirmeni nasîb etsin![]()
Teşekkürler arkadaşım hepimize:)))Hafi hayırlı olsun o zaman canım, çok sevindim