• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Folik aside 2 ay önce başlamıştım zaten, bugün kan verdim zaten öyle öğrendim yarın doktora gideceğim , o bilgi verir artık gidişat ile işgili
Değerin düşük olduğu için bişey demiyolar folik asite devam 1 hafta sonra muayeneye gel dedi bana. Bende bugün başladm folik asite. Baya güçlü bi ilaçmış içinde herşey var vucudun 3 aylık gerekli ihtiyacını karşılıyormş

Değerin düşük olduğu için bişey demiyolar folik asite devam 1 hafta sonra muayeneye gel dedi bana. Bende bugün başladm folik asite. Baya güçlü bi ilaçmış içinde herşey var vucudun 3 aylık gerekli ihtiyacını karşılıyormş
Eğer avakodo bulabiliyorsan ye tamamen doğal folik asid kaynağı

Benim BAT 10 Şubattı ama daha olmadım. Dün akşam test yaptım negatif çıktı :( sanırım yok.

Yeni hamiş olanlar dr. Unuz hangi folik asiti önerdi yada siz hangi folik asiti içmeye başladınız? ??
Canım ben hamilelikten önce almıştım ama doğru düzgün kullanmadım şimdi düzenli bı şekilde kullanıyorum(folic iod) ,bide ferrum kullanıyorum kanim düşük diye

Ben herşeye ağlar oldum günün çoğu yemek yemek ağlamak ve uyumakla geçiyo. Karnım çok çabuk acıkıyo sürekli yemek istiyorum. Herşeyden duygulanıyorm alınganlık aşırı derece var. Alt karında doluluk hissi var. Akıntım çok yok. Halsizlik var çok çabuk yoruluyorm sırt ve bel ağrım var. Mide bulantısı yok ama koku hassasiyeti var :)
Aaaaa ne güzel çok iyi olur benim şuan için akıntım, mide bulantım ve halsizlik var , birde iki gün önce komşumuzun kızı ilk adımlarını attı ve ben buna ağladım normalde çokkk zor ağlayan biriyimdir. Sende bana yaz belirtilerini inşallah
Ah kızlar herseye ağlar oldum bende sizler gibi ah bu hormonlar :))

Kızlar bende karın agrisi,bel agrisi,feci halsizlik ve akinti var hep uyumak istiyorum ve yemek yemek istiyorum tembellikk aldı basini gidiyor anlayacağınız :))

Ah kızlar herseye ağlar oldum bende sizler gibi ah bu hormonlar :))

Kızlar bende karın agrisi,bel agrisi,feci halsizlik ve akinti var hep uyumak istiyorum ve yemek yemek istiyorum tembellikk aldı basini gidiyor anlayacağınız :))

Ayy aynı ben canm :)

Edıyo bıraz cnm yer mı yapıyo kendıne anlamadm kı dıkkat edıyorum ıste baya bugun mıde bulantısı cok sabahtan berı gecmedı ya napcam bılmıyom haftan dolaun oyle gıt ıcın rahat olsun
Aynen canım salı günü aldım randevumu gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım :)

Dikkat et kendine sende canm yorma kendini dinlenmene bak iyice yerlessin bebisin

Back