- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
- Konu Sahibi Melegimm_2
İnşallahhhhh o pozitif senin olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canımİnşallahhhhh o pozitif senin olur
Hayirlisi canim Allah gonlune gore verir inshAllah)))bizide haberdar et))Kızlar ben biraz fenalaştım ve hastaneye geldik Dr gebelik testi istedi, kan verdim şimdi sonucu bekliyorum dua edin bana![]()
Sağol canım sonucu alınca yazarım burayaHayirlisi canim Allah gonlune gore verir inshAllah)))bizide haberdar et))
Kızlar hamişimmmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSağol canım sonucu alınca yazarım buraya
Kızlar hamişimmmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canımhadi gozun aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Değerin kaç çıktı canm sat a kaç gün vardıKızlar hamişimmmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adetim 17 şubatta olmam gerekiyordu değer de 70 küsürlerde çıktıDeğerin kaç çıktı canm sat a kaç gün vardı
.Kızlar hamişimmmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ay ne güzel canım.MaşaALLAH.Rabbim tamamına erdirsin.Sağlıkla kcağına almayı nasip etsin❤❤❤
Benim bebiş seninkinden 3 gün küçük birlikte bekleyelim bebişlerimizi belirtilerini bana yazarsın irtibatta kalalım :)Adetim 17 şubatta olmam gerekiyordu değer de 70 küsürlerde çıktı
Aaaaa ne güzel çok iyi olur benim şuan için akıntım, mide bulantım ve halsizlik var , birde iki gün önce komşumuzun kızı ilk adımlarını attı ve ben buna ağladım normalde çokkk zor ağlayan biriyimdir. Sende bana yaz belirtilerini inşallahBenim bebiş seninkinden 3 gün küçük birlikte bekleyelim bebişlerimizi belirtilerini bana yazarsın irtibatta kalalım :)
Ben herşeye ağlar oldum günün çoğu yemek yemek ağlamak ve uyumakla geçiyo. Karnım çok çabuk acıkıyo sürekli yemek istiyorum. Herşeyden duygulanıyorm alınganlık aşırı derece var. Alt karında doluluk hissi var. Akıntım çok yok. Halsizlik var çok çabuk yoruluyorm sırt ve bel ağrım var. Mide bulantısı yok ama koku hassasiyeti var :)Aaaaa ne güzel çok iyi olur benim şuan için akıntım, mide bulantım ve halsizlik var , birde iki gün önce komşumuzun kızı ilk adımlarını attı ve ben buna ağladım normalde çokkk zor ağlayan biriyimdir. Sende bana yaz belirtilerini inşallah
Bende şimdi tahmini bebeğin doğacağı tarihi hesapladım aramızda bir gün varBen herşeye ağlar oldum günün çoğu yemek yemek ağlamak ve uyumakla geçiyo. Karnım çok çabuk acıkıyo sürekli yemek istiyorum. Herşeyden duygulanıyorm alınganlık aşırı derece var. Alt karında doluluk hissi var. Akıntım çok yok. Halsizlik var çok çabuk yoruluyorm sırt ve bel ağrım var. Mide bulantısı yok ama koku hassasiyeti var :)
Aa nasıl oldu öyle benim bebiş büyük çıkmış :) benim bat 20 şubat sat 20 ocakBende şimdi tahmini bebeğin doğacağı tarihi hesapladım aramızda bir gün var![]()
Sat 21 Ocak bat 17 şubattı, 27 günde bir oluyordumAa nasıl oldu öyle benim bebiş büyük çıkmış :) benim bat 20 şubat sat 20 ocak
Hmm senin sat 1 gün geç olduğu için benim bebiş büyük çıktı demekki :) cuma günü mü kan vereceksin. Folik asite başladın mıBenim de sat
Sat 21 Ocak bat 17 şubattı, 27 günde bir oluyordum
Folik aside 2 ay önce başlamıştım zaten, bugün kan verdim zaten öyle öğrendim yarın doktora gideceğim , o bilgi verir artık gidişat ile işgiliHmm senin sat 1 gün geç olduğu için benim bebiş büyük çıktı demekki :) cuma günü mü kan vereceksin. Folik asite başladın mı
Peki sen başladın mı folik asideHmm senin sat 1 gün geç olduğu için benim bebiş büyük çıktı demekki :) cuma günü mü kan vereceksin. Folik asite başladın mı