• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Benim bebiş seninkinden 3 gün küçük birlikte bekleyelim bebişlerimizi belirtilerini bana yazarsın irtibatta kalalım :)
Aaaaa ne güzel çok iyi olur benim şuan için akıntım, mide bulantım ve halsizlik var , birde iki gün önce komşumuzun kızı ilk adımlarını attı ve ben buna ağladım normalde çokkk zor ağlayan biriyimdir. Sende bana yaz belirtilerini inşallah

Aaaaa ne güzel çok iyi olur benim şuan için akıntım, mide bulantım ve halsizlik var , birde iki gün önce komşumuzun kızı ilk adımlarını attı ve ben buna ağladım normalde çokkk zor ağlayan biriyimdir. Sende bana yaz belirtilerini inşallah
Ben herşeye ağlar oldum günün çoğu yemek yemek ağlamak ve uyumakla geçiyo. Karnım çok çabuk acıkıyo sürekli yemek istiyorum. Herşeyden duygulanıyorm alınganlık aşırı derece var. Alt karında doluluk hissi var. Akıntım çok yok. Halsizlik var çok çabuk yoruluyorm sırt ve bel ağrım var. Mide bulantısı yok ama koku hassasiyeti var :)

Ben herşeye ağlar oldum günün çoğu yemek yemek ağlamak ve uyumakla geçiyo. Karnım çok çabuk acıkıyo sürekli yemek istiyorum. Herşeyden duygulanıyorm alınganlık aşırı derece var. Alt karında doluluk hissi var. Akıntım çok yok. Halsizlik var çok çabuk yoruluyorm sırt ve bel ağrım var. Mide bulantısı yok ama koku hassasiyeti var :)
Bende şimdi tahmini bebeğin doğacağı tarihi hesapladım aramızda bir gün var :KK36:

Hmm senin sat 1 gün geç olduğu için benim bebiş büyük çıktı demekki :) cuma günü mü kan vereceksin. Folik asite başladın mı
Folik aside 2 ay önce başlamıştım zaten, bugün kan verdim zaten öyle öğrendim yarın doktora gideceğim , o bilgi verir artık gidişat ile işgili

Back