• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

İnşallah canım dualarım seninle :dua::KK200:
Allah razı olsun canım doktorda 2 güne değilde çok yeni olduğu için az ilerleyebikir 4-5 gün sonra gel dedi ama boş günümüz yok okuldan eşimin işinden bi yarinimiz boş o da tutturdu gidelim ben bi hafta beklemek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum yine çok emin yükselen bi degr görürsem ne düşüneceğimi bilemeyebikirim:110:

Canım vala anlamadım bişey günden güne netleşiyo sanki
Yani belkide geç yumurtluyorda olabilirsin degerlendirseydin canım çift çizgileri
Aynen takip et bakalım neler olacak :KK64:
Canım sonuç bu giderek koyulaşıyor geç yumurtluyorum sanırım

Eklentiler

• 2E1D7E31-CE45-4AA6-A809-94492912F01B.jpeg
    2E1D7E31-CE45-4AA6-A809-94492912F01B.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 71
Allah razı olsun canım doktorda 2 güne değilde çok yeni olduğu için az ilerleyebikir 4-5 gün sonra gel dedi ama boş günümüz yok okuldan eşimin işinden bi yarinimiz boş o da tutturdu gidelim ben bi hafta beklemek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum yine çok emin yükselen bi degr görürsem ne düşüneceğimi bilemeyebikirim:110:
Bencede git canım korkma inşallah çok güzel sonuçlarla karsilacaksin

Canım hâlâ regl olmadım ama dr gittim gebelik de yok. Enfeksiyon var :KK43:
Kanına baktirdinmi Beta HCG negatif mi
Anladım canım hayırlısı hakkında inşallah en kısa sürede gobisin dolar

Bide kuzum soğan kürünü tavsiye ediyorum sana eğer hiç yapmasıyla mutlaka dene

Gerçekten Rabbim büyük:dua: Bazen adet olacak gibi oluyorum bakıyorum yok midem e de vuruyor her an adet bekliyorum yani ama hayırlısı inşallah
Canım akıntı fazlalasti bende ayniyim bian korkarak gidiyorum WC bakiyorum akıntı Allahım yasatmasin inşallah sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayı nasip etsin .insallah

Canım akıntı fazlalasti bende ayniyim bian korkarak gidiyorum WC bakiyorum akıntı Allahım yasatmasin inşallah sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayı nasip etsin .insallah
Âmin canım inşallah aynen ama ben adet bekliyorum sende inş hiçbir şey sağlıkla kucağına alırsın inşallah:dua::KK200::anneadayı:

Âmin canım inşallah aynen ama ben adet bekliyorum sende inş hiçbir şey sağlıkla kucağına alırsın inşallah:dua::KK200::anneadayı:
Amin canim..Böyle umutsuz olma herzmaan bir umudun olsun bebisin seninledir bak onu uzuyorsundur

Ben senden ümitliyim bebisin sana tutunacak insallah

Back