• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Kızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin:KK200:

Merhaba canim banada yardimci olurmusun bende dushuk yaptim 2ci adetim 13gun gecikti sendedemj boyle oldu???
rahimin kendini toparlaması biraz zaman alıyo canım ama eğer korunmadıysan gidip kan tahlili yaptır belki bebektir:) düşük yaptığı ay hamile kalan bile oluyormuş allah isteyen herkese nasip etsin...

Kızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin:KK200:
Canım ben seni anlayamadım hem ilk defa adet oldum demişsin hem de beta hcg yükseldi?

merhaba cok sukur ALLAHIMA annelıgı tattım tadamayan butun anne adaylarına da tatmayı nasıp etsın rabbım kısmetse 2.ye çalışmalarımız ekım ayında başladık hala çalışıyoruz bu ayda hıc umut yok ama yınede bende yerımı alım ıstedım.bat 14 subat:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AA kuzum ya öyle olabiliyormu :( HCG nasıl artıyor anlayamadım üzülme sakın canım benim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeigin kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK200:

merhaba cok sukur ALLAHIMA annelıgı tattım tadamayan butun anne adaylarına da tatmayı nasıp etsın rabbım kısmetse 2.ye çalışmalarımız ekım ayında başladık hala çalışıyoruz bu ayda hıc umut yok ama yınede bende yerımı alım ıstedım.bat 14 subat:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Hoşgeldin canım aramıza hakkında hayırlısı inşallah:KK200:

Back