• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Amin canim..Böyle umutsuz olma herzmaan bir umudun olsun bebisin seninledir bak onu uzuyorsundur

Ben senden ümitliyim bebisin sana tutunacak insallah
Haklısın canım ama içimde umut var kendimi galiba olumsuza alistiriyirum olumlu olursa dünyalar benim olur tabi Allah razı olsun canım valla öyle şeyler söyleyen var ki içimi ferahlatiyorsun:KK200:

Haklısın canım ama içimde umut var kendimi galiba olumsuza alistiriyirum olumlu olursa dünyalar benim olur tabi Allah razı olsun canım valla öyle şeyler söyleyen var ki içimi ferahlatiyorsun:KK200:
İnşallah olumlu olacak kuzum Ekim annesi olucazz ikimizde:KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::nazar:

Kanına baktirdinmi Beta HCG negatif mi
Anladım canım hayırlısı hakkında inşallah en kısa sürede gobisin dolar

Bide kuzum soğan kürünü tavsiye ediyorum sana eğer hiç yapmasıyla mutlaka dene
0.100 çıktı canım. Soğan kürü 2 ay önce yapmıştım canım faydası olmadı

Kızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz

min canımm allah tüm isteyenlere nasip etsin . :KK200::KK200:
3 4 aydır istiyoruz canım geçen ay düşük yaptım bu arada :KK43: üstünden 2 adet gördüm düzensiz oldu bu ay inşallah birdahaki ay düzene girer :KK43:
Merhaba canim banada yardimci olurmusun bende dushuk yaptim 2ci adetim 13gun gecikti sendedemj boyle oldu???

Merhaba kızlar :KK200: rahim filmini sizce adetin 8.gün mü yoksa 9.gün mü çektirim bende lekelenme olduğu için bir sorun olur mu

4 bin uzerinde gozukuyormus canım bende bekliyorum daha gitmedim Dr.
sen alttan mi baktirdin karnindanmi

Bu arada degerin güzel maşallah sağlıkla artsın insallah
Amin canım benim çok sağol :dua: karından baktırdım ya zaten makinada uyduruktu haftaya özele gitcem hem gözükür hemde 7. Haftaya girmiş olurum belki kalp atışını da duyarım. Ersoya gitmek istiyorum ayşegül hanımmı mine hanımmı bilgisi olan canlar yazabilirler mi :KK68::KK37::dua:

Back