- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
Kızlar adet olursaniz mutlaka soğan kurunu deneyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım ama içimde umut var kendimi galiba olumsuza alistiriyirum olumlu olursa dünyalar benim olur tabi Allah razı olsun canım valla öyle şeyler söyleyen var ki içimi ferahlatiyorsunAmin canim..Böyle umutsuz olma herzmaan bir umudun olsun bebisin seninledir bak onu uzuyorsundur
Ben senden ümitliyim bebisin sana tutunacak insallah
İnşallah olumlu olacak kuzum Ekim annesi olucazz ikimizdeHaklısın canım ama içimde umut var kendimi galiba olumsuza alistiriyirum olumlu olursa dünyalar benim olur tabi Allah razı olsun canım valla öyle şeyler söyleyen var ki içimi ferahlatiyorsun![]()
0.100 çıktı canım. Soğan kürü 2 ay önce yapmıştım canım faydası olmadıKanına baktirdinmi Beta HCG negatif mi
Anladım canım hayırlısı hakkında inşallah en kısa sürede gobisin dolar
Bide kuzum soğan kürünü tavsiye ediyorum sana eğer hiç yapmasıyla mutlaka dene
Insallah canım yaİnşallah olumlu olacak kuzum Ekim annesi olucazz ikimizde![]()
Yok canım nerdeeee :) bu ay belirtilerim var bakalım 8 gün var bata :)hamilemisn simdi![]()
Hayir canim hala olmadim ama test yaptim negatif yineMrb regl geldimi acaba merak ettim
insaAllah bu ay hamilesindir.bende senin gibi bekliyorum .benimde 10 gün varYok canım nerdeeee :) bu ay belirtilerim var bakalım 8 gün var bata :)
Zamanı var demekki canım Rabbim tez zamanda melegine kavustursun iinsallah0.100 çıktı canım. Soğan kürü 2 ay önce yapmıştım canım faydası olmadı
Merhaba canim banada yardimci olurmusun bende dushuk yaptim 2ci adetim 13gun gecikti sendedemj boyle oldu???min canımm allah tüm isteyenlere nasip etsin .
3 4 aydır istiyoruz canım geçen ay düşük yaptım bu aradaüstünden 2 adet gördüm düzensiz oldu bu ay inşallah birdahaki ay düzene girer
![]()
3 mart canımOlsun canım üzülme inşallah bir dahaki aya olur istersen batıni yaz ekliyim tekrardan
3196.00 5 haftalık ama gözükmedi bugün eşşekKan sonucunu merak ettim canım kaç çıktı
Değerin güzel canm sağlıklı bi şekilde devam eder inşallah3196.00 5 haftalık ama gözükmedi bugün eşşek
4 bin uzerinde gozukuyormus canım bende bekliyorum daha gitmedim Dr.3196.00 5 haftalık ama gözükmedi bugün eşşek
Dualarım seninleInsallah canım ya![]()
Canın Dr daha iyi bilir ama yumurtlamadan önce çekiliyor hsgMerhaba kızlarrahim filmini sizce adetin 8.gün mü yoksa 9.gün mü çektirim bende lekelenme olduğu için bir sorun olur mu
Amin canım benim çok sağol4 bin uzerinde gozukuyormus canım bende bekliyorum daha gitmedim Dr.
sen alttan mi baktirdin karnindanmi
Bu arada degerin güzel maşallah sağlıkla artsın insallah
Amin canım benim inşallahDeğerin güzel canm sağlıklı bi şekilde devam eder inşallah