• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Kızlar bu sayfaya fotoğraf nasıl koyuluyo ya sanırım hamileyim bennn çıldırıcamm size test çubuğunu atmak istiyorum foto koyamadım :KK71:

Bu ay tutunmazsa bende düzenli olarak denemeyi düşünüyorum soğan ve incire kürünü
Ya galiba hamileyimmmm çift çizgiiiii biri silik ama predictör test ve adetimin geçtiği 3. Gün biri koyu biri açık pembe iki çizgi Allahım şükürler olsunnnnnnnn :mad:
canım gözün aydın hayırlı olsun :) fotoğrafı ekran çekip öyle koymaya dene bide

Ya galiba hamileyimmmm çift çizgiiiii biri silik ama predictör test ve adetimin geçtiği 3. Gün biri koyu biri açık pembe iki çizgi Allahım şükürler olsunnnnnnnn :mad:
Hahaha ayy at bakimm testiii bizde gorelimm:halay::halay:

Bu ay tutunmazsa bende düzenli olarak denemeyi düşünüyorum soğan ve incire kürünü

canım gözün aydın hayırlı olsun :) fotoğrafı ekran çekip öyle koymaya dene bide
İnşallah gerek bile kalmaz canimm inşallah bebisin seninledirr:KK200:

Ay canım ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin gözün aydın:anneadayı::KK200::nazar:

Testler yanilmazz:halay:
Topigimizin 6.ci bebisi geliyoorrr:halay::halay::halay:

Ay canım ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin gözün aydın:anneadayı::KK200::nazar:

Testler yanilmazz:halay:
Topigimizin 6.ci bebisi geliyoorrr:halay::halay::halay:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutluyummmm şükürler olsun Rabbimmmmm :anneadayı::KK200: İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah ..

Back