- Emoji Skoru
- 1.502
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Melegimm_2
Dene tabi cnm bende incir kuru ypior.m oda cok fydaliSagol canim teşekkürlerr bu ay hamiş degilsem bende denicem mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene tabi cnm bende incir kuru ypior.m oda cok fydaliSagol canim teşekkürlerr bu ay hamiş degilsem bende denicem mutlaka
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı dilerimAhhhh bnde canım dk başı hastanenin sitesine bakıyorum
Çok tşk ederim. Amin inş canımCanım tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı dilerim![]()
Ya galiba hamileyimmmm çift çizgiiiii biri silik ama predictör test ve adetimin geçtiği 3. Gün biri koyu biri açık pembe iki çizgi Allahım şükürler olsunnnnnnnnHg canm ben ekliyim seni inşallah bu topik uğurlu gelirr :)
Ederim canısı sen napiyon ne yaptın kesin bellinoldumu kaç haftalık hamilesinHayırlı sonuçlarla inşallah kuzum haberdar et beni merak ediyorum
canım gözün aydın hayırlı olsun :) fotoğrafı ekran çekip öyle koymaya dene bideYa galiba hamileyimmmm çift çizgiiiii biri silik ama predictör test ve adetimin geçtiği 3. Gün biri koyu biri açık pembe iki çizgi Allahım şükürler olsunnnnnnnn![]()
Hahaha ayy at bakimm testiii bizde gorelimmYa galiba hamileyimmmm çift çizgiiiii biri silik ama predictör test ve adetimin geçtiği 3. Gün biri koyu biri açık pembe iki çizgi Allahım şükürler olsunnnnnnnn![]()
Resmi Kirparakk ekleKızlar bu sayfaya fotoğraf nasıl koyuluyo ya sanırım hamileyim bennn çıldırıcamm size test çubuğunu atmak istiyorum foto koyamadım![]()
İnşallah gerek bile kalmaz canimm inşallah bebisin seninledirrBu ay tutunmazsa bende düzenli olarak denemeyi düşünüyorum soğan ve incire kürünü
canım gözün aydın hayırlı olsun :) fotoğrafı ekran çekip öyle koymaya dene bide
Ayy inşallah canım inşallahİnşallah gerek bile kalmaz canimm inşallah bebisin seninledirr![]()
Tam emin değilim kuzum ama sanırım ya 4 yada 5 haftalık çok sağol canım darısı inşallah başınaEderim canısı sen napiyon ne yaptın kesin bellinoldumu kaç haftalık hamilesin
Kuzum dosya yükleye basıyorum hiçbirşey çıkmıyo karşıma fotoğrafla ilgili bi sayfa gelmiyo öylece kalıyo şimdi sağlık ocağındayım birazdan kan vercemResmi Kirparakk ekle
Ay canım ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin gözün aydınYa galiba hamileyimmmm çift çizgiiiii biri silik ama predictör test ve adetimin geçtiği 3. Gün biri koyu biri açık pembe iki çizgi Allahım şükürler olsunnnnnnnn![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutluyummmm şükürler olsun RabbimmmmmAy canım ya hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin gözün aydın
Testler yanilmazz
Topigimizin 6.ci bebisi geliyoorrr![]()
değerin kaç çıktı canımOzaman bu ay inşallah bebisin gelir canım
264 çıktı kuzum sence iyimideğerin kaç çıktı canım