- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
- Konu Sahibi Melegimm_2
malasef 5 şubat adet oldum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malasef 5 şubat adet oldum canım
Çok iyi tabi ki :)264 çıktı kuzum sence iyimi
Bat ne zaman canimMerhaba kızlar ovulasyon testi yaptım sat 16 ocaktı sizce normal mi hâla yumurtlama devam ediyor sanki
Mrb hoşgeldin canım hakkında hayırlısı :)18 subat kizlarr hadi hayrlisiii dua edeljmmm
Olsun canım üzülme inşallah bidahaki ay olurmalasef 5 şubat adet oldum canım
Seninde hayırlı olsun inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olurOlsun canım üzülme inşallah bidahaki ay oluryeni bat gününü yazarsan eklerim cnm
Amin Allah razı olsun canım darısı başına insallahSeninde hayırlı olsun inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur5 mart canım
Canım tebrikler çok güzel çıkmış değerin Allah sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağını almayı nasip etsin Rabbim264 çıktı kuzum sence iyimi
Amin canisim sen ne yaptın verdin mi daha kan sonucu ciktimiCanım tebrikler çok güzel çıkmış değerin Allah sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin ve sağlıkla kucağını almayı nasip etsin Rabbim
Canım normalde 15 16 sı gibi gerekiyor anlamadım bende bu kadar geç olmasınıBat ne zaman canim
Bi daha vermedim zaten sağlıklı gibi gözükmüyor 3.36 dan 5.24 e özel doktorum cuma tekrar kan ver 10 un üzerinde bi değer olmazsa söktürücü iğne vereceğini söylediAmin canisim sen ne yaptın verdin mi daha kan sonucu ciktimi
Hadi yaBi daha vermedim zaten sağlıklı gibi gözükmüyor 3.36 dan 5.24 e özel doktorum cuma tekrar kan ver 10 un üzerinde bi değer olmazsa söktürücü iğne vereceğini söyledi
Genelde adete yakın yapılan ovu testlerin pozitifligi hamilelik isaretidir inşallah seninde öyledir canimCanım normalde 15 16 sı gibi gerekiyor anlamadım bende bu kadar geç olmasını
Hep olumluyum şuan canım Rabbim e bol bol dua ediyorum sizde dua edin inş ama herşeye hazır ediyorum kendimiHadi yainşallah yükselir saglikli ve hizli bir şekilde canım kötü düşünme olumlu düşün bebisinde etkilenmesin emi kuzum
Canım ya inşallah ,bu ovulasyon testlerinden hiç anlamam sırf meraktan ilk defa yapıyım dedim adete yakın günlerde o silik çizgi kaybolup tek e düşmesi gerekiyor dediler sanırım ben geç de yumurtluyo olabilirm eğer yarında takip edicem koyulaşacak mı bakalımGenelde adete yakın yapılan ovu testlerin pozitifligi hamilelik isaretidir inşallah seninde öyledir canim
Kan sonucunu merak ettim canım kaç çıktıKuzum dosya yükleye basıyorum hiçbirşey çıkmıyo karşıma fotoğrafla ilgili bi sayfa gelmiyo öylece kalıyo şimdi sağlık ocağındayım birazdan kan vercem
Geç döllenme olabilir canım ama klomen hakkında hiç bir bilgim yok güzel heberler verirsin umarım bizlere :)Iyi aksamlar kizlar benimde bat bugundu ama olmadim henuz bu ay klomen kullanmistim acaba ondanmi olmadiki bide test yaptim hic bisey yok
Yani belkide geç yumurtluyorda olabilirsin degerlendirseydin canım çift çizgileriCanım ya inşallah ,bu ovulasyon testlerinden hiç anlamam sırf meraktan ilk defa yapıyım dedim adete yakın günlerde o silik çizgi kaybolup tek e düşmesi gerekiyor dediler sanırım ben geç de yumurtluyo olabilirm eğer yarında takip edicem koyulaşacak mı bakalım