• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

İnan bende bilmiyorum canım internetten gebelik testi siparişi verdim artık son 4 5 gün kala hergün denerim artık meraktan:)
Ben bu defa evde test yapmicam 1 hafta gecerse gel dedi doktor gidincede hersey belli olur zaten yoksa tedaviye başlicak

Ins amin:) sen hamismisin nasil kaldin neler yptn

Evet canim bende 9 aydır bebek bekliyordum hamd olsun bu ay verdi Rabbim..

Ben bu ay hiç beklemiyordum aslında soğan kürü uygulamasi yaptım miyom için 15 gün boyunca sanırım onunda baya bı etkisi oldu birde ovu testleriyle yumurtlama gunlerimi çok hesaplardim ben

Ben bu ay hiç beklemiyordum aslında soğan kürü uygulamasi yaptım miyom için 15 gün boyunca sanırım onunda baya bı etkisi oldu birde ovu testleriyle yumurtlama gunlerimi çok hesaplardim ben
Sogan kürünü nasil uyguladin canim ne zaman başladin bizde faydalanalim

Ben onlari hesaplayamiyorm ya bikere asılama olduktn snra adetjn 20.gunnde bile yumrtm buyumemsticnormal demsti doktor ben cok tamiyorm ondn herld stres ielriye atiyor hamillegi bide sogan kurunu bende yaptm amdi incir kurunu yapiyorm 12.gunumdeym nasip ya hayrlsi

Sogan kürünü nasil uyguladin canim ne zaman başladin bizde faydalanalim

Adetten 3 gün sonra başladım cnm sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca ictim ( orta boy soğan 1,5-2 bardağa yakın klorsuz su 5 dk kaynatilacak iliyinca içilecek)

çok faydasi gorenleri okumustum dedim bende yapicam bı zarari yok aksine kist miyom iltahap sokturucuymus ben miyomdan dolayı yapmistim ama bebisim geldi

Bencede deneyin kızlar hatta arastirin biraz gercekten faydasini gören çok kişi var

Ne güzel bi şey bu :)Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben onlari hesaplayamiyorm ya bikere asılama olduktn snra adetjn 20.gunnde bile yumrtm buyumemsticnormal demsti doktor ben cok tamiyorm ondn herld stres ielriye atiyor hamillegi bide sogan kurunu bende yaptm amdi incir kurunu yapiyorm 12.gunumdeym nasip ya hayrlsi

Ozaman bu ay inşallah bebisin gelir canım

Adetten 3 gün sonra başladım cnm sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca ictim ( orta boy soğan 1,5-2 bardağa yakın klorsuz su 5 dk kaynatilacak iliyinca içilecek)

çok faydasi gorenleri okumustum dedim bende yapicam bı zarari yok aksine kist miyom iltahap sokturucuymus ben miyomdan dolayı yapmistim ama bebisim geldi

Bencede deneyin kızlar hatta arastirin biraz gercekten faydasini gören çok kişi var
Sagol canim teşekkürlerr bu ay hamiş degilsem bende denicem mutlaka

Back