- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Melegimm_2
Bende varım bat 14 şubat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende 14 şubatta eşine en güzel hediyeyi verirsin inşBende varım bat 14 şubat
Ahaa topigimizin 5.ci bebisi geliyoooorrrKızlar test yaptım bakar mısınız
Hayırlı sonuçlarla inşallah kuzum haberdar et beni merak ediyorumBeklemedeyim hala adet olmadım perşembe rsndevu aldı inşallah gidicem
Canım sende 14 şubatta eşine en güzel hediyeyi verirsin inş
Sağol canım darısı başınıza inşallahCanımm hayirlisi Olsun adına çok sevindim:))
Canım heycanla ve merakla bekliyorummAhhhh bnde canım dk başı hastanenin sitesine bakıyorum
22,31 çıkmış kan sonucumCanım heycanla ve merakla bekliyorumm![]()
Hosgeldin aramiza canım inşallah bu topik sanada ugurlu gelir :)Sagol canim bekliyoruz sabırla
Çok tşk ederim kan sonucum 22,31 çıktı pazar 3 tüAhaa topigimizin 5.ci bebisi geliyoooorrrgözün aydın canım çok sevindim
Hemen hemen ayni tarihler canim ama.bu hafta nasil gececek bilmiyorumKızlar bende geldim :) bat 15 şubat
Inşallah canim ilk evladima doyamadim kucagima bile alamadim bir tane olsun artik evlat hastretimi dindirsin rabbimHosgeldin aramiza canım inşallah bu topik sanada ugurlu gelir :)
Tebrikler sağlıkla gelsin inşallah:)Çok tşk ederim kan sonucum 22,31 çıktı pazar 3 tü
Tşk ederim canım inş.Tebrikler sağlıkla gelsin inşallah:)
Oh maşallah gün gün artsin insallahhhÇok tşk ederim kan sonucum 22,31 çıktı pazar 3 tü
Ay canım benim inan senin için ve burdaki arkadaslar için dua edicem Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun inşallah hasretinizi dindirsin aminnnnInşallah canim ilk evladima doyamadim kucagima bile alamadim bir tane olsun artik evlat hastretimi dindirsin rabbim
Hosgeldin inşallah topigimiz sanada uğurlu gelir topigin acildigi ilk aydan bir çok arkadasimiz hamiş kaldı darısı başınıza inşallah :)Bat 17 subat 1 senedir cocuk istiyorm