- Emoji Skoru
- 1.374
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Canım sende ne var ne yokAllahın izniyle olur canım, yarın ilk iş kan vermek olsun :)
Nasıl ekleniyor buraya Sayfada yeniyimde canlar hep takip ediyorum bat konularını ama ekleyemiyorum kendimi benim bat YARIN İnşallah gelmezHadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr
@dlkkydlntpl ....o şimdi hamiş
@yvz13 .....o şimdi hamiş
@Nurabdullahpolat ..(bat).... 8 Ocak
@papatyam67 .......(bat)..30 aralik
@gelbebicik .......(bat)........6 Ocak
@Moruk.......(bat)...20 Ocak
@seray ay .......(bat).....17 Ocak
S srplmtmtk .....(bat)......20 Ocak
@Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak
@alinaz......(bat)......25 Ocak
@Birkucukbebismeselesi ....(bat)....30 Ocak beklemede
@Adigul .....(bat)......31 Ocak
@MrvvYiiaa .....(bat)......31 Ocak
@Tubairfan ....(bat).....31 ocak
@ftmclk .....(bat).....3 Şubat
@R4bi4 ......(bat)......3 Şubat
Melegimm_2 ....(bat).... 3 Şubat
@gzmdncr33 ......(bat)....4 Şubat
@Vintageseven ......(bat).......4 Şubat
@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat
@turuncu_girl .....(bat)....8 Şubat
@Cokopremses ....(bat).....8 Şubat
@Svghzr ......(bat)......9 Şubat
@cennetyarim ......(bat)......11 Şubat
@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat
@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat
@svqi . ....(bat)......20 Şubat
Ay hadi hayırlısı hakkımızda herkes yazsın batini ekleme yapayım
Melegimm_2 .....(bat).... 9 Ocak
Gzmlkz .......(bat)...... 22 Ocak
Nurabdullahpolat .....(bat)..... 8 Ocak
Hg canm ben ekliyim seni inşallah bu topik uğurlu gelirr :)Nasıl ekleniyor buraya Sayfada yeniyimde canlar hep takip ediyorum bat konularını ama ekleyemiyorum kendimi benim bat YARIN İnşallah gelmez
Insallah canım ya saglikli olur inşallah sen kan vermeye gittin miAyyy şimdi gördüm bunu evett aynı benimki gibi çıkmış geliyorrr bebiss hadi hayirlisi
Ha biz yazıyoruz sen ekliyosun benim yarın 05 Şubat hayırlısı olsun inşallah. Heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi çünkü sonuç olumsuz olunca çok kalbim kırılıyo ama düşünmeden de duramıyorum napiym elimde değil Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallahAy hadi hayırlısı hakkımızda herkes yazsın batini ekleme yapayım
Melegimm_2 .....(bat).... 9 Ocak
Gzmlkz .......(bat)...... 22 Ocak
Nurabdullahpolat .....(bat)..... 8 Ocak
HoşbuldukkkHg canm ben ekliyim seni inşallah bu topik uğurlu gelirr :)
Yok kuzum yarın sabah vericem sen ne zaman vericeksinInsallah canım ya saglikli olur inşallah sen kan vermeye gittin mi
Ha biz yazıyoruz sen ekliyosun benim yarın 05 Şubat hayırlısı olsun inşallah. Heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi çünkü sonuç olumsuz olunca çok kalbim kırılıyo ama düşünmeden de duramıyorum napiym elimde değil Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ayy inşallah canım bende sevindim yol arkadaşı bulduğuma da tabi hala emin değiliz benn kalp atışını duyana kadar rahat edemeyeceğim bi de varsa zaten benim ki çok küçük 2 hafta felan kana daha yeni geçti galibaYok kuzum yarın sabah vericem sen ne zaman vericeksin
Ay çok mutlu oldum biliomusun beraber ilerleriz sağlıklı bir şekilde insallah
Ben bilmiyorum ki okula başlayacağım belki salı yaa cumaya kadar bulabilirYok kuzum yarın sabah vericem sen ne zaman vericeksin
Ay çok mutlu oldum biliomusun beraber ilerleriz sağlıklı bir şekilde insallah
Canım testlerin pozitif cikipta yanildigini hiç görmedim aynen benimkide en fazla 3 haftalik falandir ama bakalım yarın kanda ne cikacakAyy inşallah canım bende sevindim yol arkadaşı bulduğuma da tabi hala emin değiliz benn kalp atışını duyana kadar rahat edemeyeceğim bi de varsa zaten benim ki çok küçük 2 hafta felan kana daha yeni geçti galiba
Çookk sevindimmm hepimiz birimiz için Rabbim düşmanımı evlatsız bırakmasın birimizin mutluluğu diğerinin mutluluğu olmalı bence bu konuda Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhEvet canım ekledim hadi hayırlısı inşallah evet her ay kendimi yerdim dusunmekten bu ay hiç beklemiyordum çift çizgiyi gördüm :) inşallah sende görürsün canim
Ogretmenmisin cnmBen bilmiyorum ki okula başlayacağım belki salı yaa cumaya kadar bulabilir
Evet canım kadrolu değilim ama öyle bide ben çok ayakta duruyorum matematik olduğu için bransim acaba sıkıntı olur mu ki bilemedimOgretmenmisin cnm
Amin canimmm aminn inşallah sendende alicaz güzel haberiiÇookk sevindimmm hepimiz birimiz için Rabbim düşmanımı evlatsız bırakmasın birimizin mutluluğu diğerinin mutluluğu olmalı bence bu konuda Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Canım işte korkuyorum ya burda duyduğum kimyasal dış gebelik felan danCanım testlerin pozitif cikipta yanildigini hiç görmedim aynen benimkide en fazla 3 haftalik falandir ama bakalım yarın kanda ne cikacak
Zannetmiyorum sıkıntı olacağını ama tabi daha dikkat etmelisin kendine zaten belirli bir zaman sonra öğrencilerinde sana anlayış gosterirler diye düşünüyorum :)Evet canım kadrolu değilim ama öyle bide ben çok ayakta duruyorum matematik olduğu için bransim acaba sıkıntı olur mu ki bilemedim
İnşallah yaa olursa hemen haber ederim bakalım yarın büyük gün olmazsada Allah büyükAmin canimmm aminn inşallah sendende alicaz güzel haberii
Hiç korkma herkezde var o risk Rabbime emanetiz hiç bisycik olmaz Rabbimin izniylee kalbini ferah tutCanım işte korkuyorum ya burda duyduğum kimyasal dış gebelik felan dan
Yaa ben onlar farketmeden okul biter diye düşünüyorum inşallahZannetmiyorum sıkıntı olacağını ama tabi daha dikkat etmelisin kendine zaten belirli bir zaman sonra öğrencilerinde sana anlayış gosterirler diye düşünüyorum :)
Öğretmenimm öğretmenimm canım benim canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?