- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Adet olacakmisim gibi agrilarim başladı bianda yoktu sabah ama smdi sanki olacakmisim gibi sende varmı kuzum agri
Canım doğru acile git kan vermeye
Rabissss canım ya inan hiç aklımda test yapmak yoktu sen sebep oldun erken ogrenmemeCanım doğru acile git kan vermeye
İnşaallah canıımm benimRabissss canım ya inan hiç aklımda test yapmak yoktu sen sebep oldun erken ogrenmemeinşallah pozitiftir test yaniltmamistir beni hadi inşallah sende regl olmazsın sende de pozitif sonuçlar aliriz
Tmm kuzum yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp sonrasında kan vermeye gidicemİnşaallah canıımm benimKan sonucunu da bizlere bildir kuzum. Heyecanlandım şimdi yaa :)
Hadi hayırlı olsun canım benimTmm kuzum yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp sonrasında kan vermeye gidicem
bunda da var canım çizgiKızlar az önce başka bir test denedim yorumlarinizi bekliyorum kafam allak bullak ya aşırı adet ağrısı başladı yorumlarmisiniz lutfenEki Görüntüle 2105724
bunda da var canım çizgi
Eşine birşey söyleme canım kan testinden sonra güzel bir sürprizle söyle, mumlar falan:)çok mutluyum hala inanamiyorumm eşime daha soylemedim belki yanlıstir diye hala inanamıyorum
Darısı inşallah sizlerin başına canlarım tez vakitte inşallah gorursunuz sizlerde çift cizgileri
Aynen canım bir kaç planim varEşine birşey söyleme canım kan testinden sonra güzel bir sürprizle söyle, mumlar falan:)
İnşallah ne biliyim umutsuz um hersey gibiSağol bitanem darısı tüm isteyenlerin basina inşallah sende en kısa zamanda alırsın güzel haberii
Bana da tüyo verAynen canım bir kaç planim var
Canım okadar üzme kendini bu ay olmazsa diğer ay elbet Birgün olacak Allah ne zaman verirse bukadar stres yapma kuzumİnşallah ne biliyim umutsuz um hersey gibi
Hehehhe yapınca yazicam canım aklımda şuan yemek hazirlayip üstü kapalı bırsyin içine testi koymak canım bundan da ye bak çok güzel olmuş demekBana da tüyo ver
Harikasın :))Hehehhe yapınca yazicam canım aklımda şuan yemek hazirlayip üstü kapalı bırsyin içine testi koymak canım bundan da ye bak çok güzel olmuş demek
İkincisi eczaneden emzik alip yastiginin yanına yada cebine koymak birkaç bisy daha var
Evet canım bazılarında oluyormusKızlar ya belirti olarak ağzınızda metalik tat varmı
Hala yok dimi bisy kaç gün gecti reglinKızlar ya belirti olarak ağzınızda metalik tat varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?