Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Canım doğru acile git kan vermeye
Rabissss canım ya inan hiç aklımda test yapmak yoktu sen sebep oldun erken ogrenmeme inşallah pozitiftir test yaniltmamistir beni hadi inşallah sende regl olmazsın sende de pozitif sonuçlar aliriz

Rabissss canım ya inan hiç aklımda test yapmak yoktu sen sebep oldun erken ogrenmeme inşallah pozitiftir test yaniltmamistir beni hadi inşallah sende regl olmazsın sende de pozitif sonuçlar aliriz
İnşaallah canıımm benim Kan sonucunu da bizlere bildir kuzum. Heyecanlandım şimdi yaa :)

Kızlar az önce başka bir test denedim yorumlarinizi bekliyorum kafam allak bullak ya aşırı adet ağrısı başladı yorumlarmisiniz lutfen

bunda da var canım çizgi
çok mutluyum hala inanamiyorumm eşime daha soylemedim belki yanlıstir diye hala inanamıyorum

Darısı inşallah sizlerin başına canlarım tez vakitte inşallah gorursunuz sizlerde çift cizgileri

çok mutluyum hala inanamiyorumm eşime daha soylemedim belki yanlıstir diye hala inanamıyorum

Darısı inşallah sizlerin başına canlarım tez vakitte inşallah gorursunuz sizlerde çift cizgileri
Eşine birşey söyleme canım kan testinden sonra güzel bir sürprizle söyle, mumlar falan:)

Bana da tüyo ver
Hehehhe yapınca yazicam canım aklımda şuan yemek hazirlayip üstü kapalı bırsyin içine testi koymak canım bundan da ye bak çok güzel olmuş demek

İkincisi eczaneden emzik alip yastiginin yanına yada cebine koymak birkaç bisy daha var

Harikasın :)) İnşaallah canıımm, Güzel haberlerini bekliyorum :)

6 şubattt:))
Şaka gibi iğrenç biliyorum ama aşırı gazlı ishal oldum:) böyle belirtisi olan yoktur sanırım. Hep kabız olunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…