- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
- Konu Sahibi Melegimm_2
Bekliyorum canım eğer haftasonu adet olmazsam tekrar yapıcambebetime yanlış sonuç verebiliyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum canım eğer haftasonu adet olmazsam tekrar yapıcambebetime yanlış sonuç verebiliyor canım
Geç dollenmede olabilir canımYaptım negatif canım. Bebe time marka bi test.
İnşaallah bebeğin seninledir canım benimBekliyorum canım eğer haftasonu adet olmazsam tekrar yapıcam
Ooww neden canım bende Laboquick kullandım yumurtlamayi takip için eğer günüm geçerse elimde gebelik testleride var onlardan yapmayı düşünüyordum bak şimdi içime kurt düştüAl-bi Laboquick ve Bebe time testlerine kesinlikle güvenmiyorum
Ayy sen hamilemisin canım çok sevindimmm nasıl bu kadar erken öğrendin8 şubat![]()
Valla doktor ne var ne yok dedi de ben zannetmiyorum ama emin olmak için yine çağırdı fırsat bulduğum zaman adet olmazsam tekrar gideceğim bakalım hayırlısıAy gercektenmi kuzum bebis olabilirmii
Laboquick Ovulasyonu doğru gösteriyor ama gebelik testleri negatif olsa bile hep pozitif gösteriyor canım. biri musluk suyu ile yapmış ona da pozitif sonuç vermişOoww neden canım bende Laboquick kullandım yumurtlamayi takip için eğer günüm geçerse elimde gebelik testleride var onlardan yapmayı düşünüyordum bak şimdi içime kurt düştü![]()
Valla doktor ne var ne yok dedi de ben zannetmiyorum ama emin olmak için yine çağırdı fırsat bulduğum zaman adet olmazsam tekrar gideceğim bakalım hayırlısı[/QUOE]
İnşallah kuzum hayirlisi
Valla doktor ne var ne yok dedi de ben zannetmiyorum ama emin olmak için yine çağırdı fırsat bulduğum zaman adet olmazsam tekrar gideceğim bakalım hayırlısı
Aaaaaa ben şok bugün deniyecem bakalım sonuç ne gosterecekLaboquick Ovulasyonu doğru gösteriyor ama gebelik testleri negatif olsa bile hep pozitif gösteriyor canım. biri musluk suyu ile yapmış ona da pozitif sonuç vermiş
Hiç umudum yok ama sağol canım inşallahİnşaallah bebeğin seninledir canım benim![]()
Yok yok canım hiç bişey yapmadım özel olarakGeç dollenmede olabilir canım
Peki soğan kürü falan yaptinmi bu ay yada bitkisel kurler
Ya kandada negatif çıkarsa 5 gün gecikti bugün
Yok kuzum olmadimCanım ya bı kan Tahlili falanmi versen hala olmadinmi regl
En azından rahatlarsınYa kandada negatif çıkarsa 5 gün gecikti bugün
Orası öyle bakalım haftaiçi ne randevu alicamEn azından rahatlarsın
Git acilden yaptır kanına baksınlar randevuyu beklemezdim yerinde olsam canisimOrası öyle bakalım haftaiçi ne randevu alicam
Bir kac yerde regl günü ve gecikme olupta akinti oluşunca hamilelik belirtisi diye okumuştum umarım bebisin seninledir canimYok yok canım hiç bişey yapmadım özel olarak
Yok canım daha yapmadim kesin negatif çıkacakYaptın mı canımMelegimm_2
Ben 3 gün kala yaptım negatifti. O yüzden yapasım yok, sen yap merak ettim :)Yok canım daha yapmadim kesin negatif çıkacak![]()