Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bu aydan çok umutluydum ama hastalıklar peşimi bırakmıyor maalesef Rahimde yaram var ve geçmiyor, yarın doktora gideceğim tekrardan bakalım ne diyecek. Rahim yarası ile uğraşan var mı benim gibi.

Bu aydan çok umutluydum ama hastalıklar peşimi bırakmıyor maalesef Rahimde yaram var ve geçmiyor, yarın doktora gideceğim tekrardan bakalım ne diyecek. Rahim yarası ile uğraşan var mı benim gibi.

Geçmiş olsun cnmm ...

10unda başladı ama yaklaşık 3 gündür çok şiddetlendi canım ya damar falan uçları büyüdü bunlar 3 gündür var

hadi hayirlisi cnm yaaa.inanirmisin boyle belirti yasayanlari okudukca sanki kendim yasiyo gibi heycnlanyorum..ya biliyorum cok erken ama benimde agriyo goguslerim.ovulasyon donemnde olurmuki agri?normlde benim adettn bir hafta once baslar ve agri gecince adet olurum .daha iki haftam var

Heyyy ben hasta oldum sonundaaa benim de batımı ekler misiniz ama mayısa anca 14mayıs :) mayıstan umutluyum klomen çatlatma takip yaptırcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok cnm motive ediyosn beni iyi oluyor ama nsl desem insann elinde olmuyor bi şekilde aklına geliyor nasıl akışına bırakıcz bilmyrm ki bu ay belirti filan bakmıcm diyorm farklı biişi hissediyorm aklıma geliyor

bana tak demişti bi gün pes ettim dedim kendi kendime olmayacak dedim sonra döndüm RAbbime senden gelen gelmeyen her şey kabulum.. bana bunu düşündürme Allah'ım dedim kafam hep bebek sahibi olmakta kurtar beni bu saplantıdan dedim bir de olsun olmasın artık yapabileceğim bir şey kalmadı dedim. ve boş verdim olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan diye bir de benim babannem hep namaz niyazda o bana dedi ki kaderinde varsa duvara çarpa çarpa seni o çocuk gelecek dedi ama yoksa sen istediğin kadar tedavi gör istediğini yap Allah vermeyecekse vermez dedi o yüzden üzerine gitme şu anına bak kocana bak kendine evine bak dedi ve kimi görsem çocuk istemeyen düşünmeyen hepsi benden önce ikişer doğurdu..
bir de her gün ben 18 kere bismillah a başlayıp ya Hay diyorum.. Yüce Rabbimin isimlerinden Hay.. ve diriliş anlamına geliyor bunu kendim için diyorum ki dirileyim hareketleneyim kendimi iyi hissedeyim diye sende dene istersen

Batım 13 nisan ben hala kırmızı kart görmedim :) ama dünkü testimde negatifti. Acaba diyorum üşüttüğüm için test yanlış çıkabilirmi ?

Güncel tarihim 15 mayıs

tatlım herkezde farklılık gösterebilir ama benim bu ay bariz bi şekilde yumurtlama dönemimde gögüslerim şişti acıodu kasık ağrım vardı ve yumurtam çatladığını hissettim baya ağrım oldu tabi inş.döllenmiştir ondan sora geçti gögüs ağrımda kasık ağrımda bi 4 5 gün rahattım sora gögüslerim şişmeye başladı benim normalde adetime yakın şişerdi ama bu kadar deil bi hafta kalada inerdi acısı falan kalmazdı ama bu ay gün geçtikçe dahada şişio acıo uçları karardı bide bezeler çıktı bariz bi şekilde belli bilmiyorum hani hissederler diorlar içimden bi ses hamile olduğumu sölüyor vew ilk defa bu hisse kapıldım ama inşallah yanılmam yaaa ...senin adetine ne kadar var

Batım 13 nisan ben hala kırmızı kart görmedim :) ama dünkü testimde negatifti. Acaba diyorum üşüttüğüm için test yanlış çıkabilirmi ?

eğer idrarda baktıysan yanlış çıkma ihtimali var en az 7 gün geçtikten sora net bi şekilde çıkıo muşşş bence az daha bekle hadi bakalım inş hamilesindir

Kizlar bugun keseyi gorduk cok sukur Rabbime bide haftasonuki sinavlari atlatim ustumden yuk kalkcak Rabbin herkese hayirli evlat nasip eylesin.....

Kizlar ya bat 17 nisan ama bugun su erken gebelik testlerinden yaptim sabah ilk idrarla ama cikmadi negatif yani sizce umut etmeli miim bicok belirtimde vardi halbuki belimde baslamisti ek olarak her ay oldugu gibi yine hayar kirikligi ama adetten sonra bi test daha yapaim diyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…