• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

rabbim kabul etsin allah razı olsun...yarın haberdar et aklına kötü şeler getirme benim komşumda çift rahimliydi hep düşük yapıodu ameliyattan sonra iki tane ewladı oldu hiç merak etme sen rabbimin izniyle bu son bak aralık ayında kucağına alacaksın rabbimin izniyle yarın drdan gelince hbrdar et kesesini göremesende kan tahlilinde çıkar herşey düşük riskin varsada ki inş.yoktur çıkar progestoron verio dr merak etme sen ihmal etme allahın izniyle herşeyin çağresi var

ilk işim eve koşup yazmak olacak sağol valla içimi rahatlattın her şey Rabbimden Alın yazımda varsa doğurucam yoksa en iyi bilim adamı gelse olmayacak bu durumunda farkındayım ama çok iyi oldu komşunun böyle bir durumunun olduğunu öğrenmem randevuyu yarın 9a aldım habersiz bırakmam
cok sağol desteğin için ağlıcam şimdi ya çok duygulandım bırden

ilk işim eve koşup yazmak olacak sağol valla içimi rahatlattın her şey Rabbimden Alın yazımda varsa doğurucam yoksa en iyi bilim adamı gelse olmayacak bu durumunda farkındayım ama çok iyi oldu komşunun böyle bir durumunun olduğunu öğrenmem randevuyu yarın 9a aldım habersiz bırakmam
cok sağol desteğin için ağlıcam şimdi ya çok duygulandım bırden

kıyamam yaa sen hamilesinya şimdi herşeye ağlaman normal ama merak etme birebir yaşadım komşumun durumunu gördüm ameliyqttan sonra düzelior normale dönüyor zaten sen merak etme içini ferah tut herşey çok güzel olcak allahın izniyle:16::16:

kızlar bat 20 nisan,geçmiyo bu hafta ya offffffff....daha önce hiç hissetmediğim bişey var ama bende,sağ göğüs ucum çok ağrıyor,çok sert ve dokunamıyorum...onun dışında da belirti namına bişi yok bence.bu ay rahim filmi çekindim diye sanırım iyice ümitlendim ya ben :(((

bana tak demişti bi gün pes ettim dedim kendi kendime olmayacak dedim sonra döndüm RAbbime senden gelen gelmeyen her şey kabulum.. bana bunu düşündürme Allah'ım dedim kafam hep bebek sahibi olmakta kurtar beni bu saplantıdan dedim bir de olsun olmasın artık yapabileceğim bir şey kalmadı dedim. ve boş verdim olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan diye bir de benim babannem hep namaz niyazda o bana dedi ki kaderinde varsa duvara çarpa çarpa seni o çocuk gelecek dedi ama yoksa sen istediğin kadar tedavi gör istediğini yap Allah vermeyecekse vermez dedi o yüzden üzerine gitme şu anına bak kocana bak kendine evine bak dedi ve kimi görsem çocuk istemeyen düşünmeyen hepsi benden önce ikişer doğurdu..
bir de her gün ben 18 kere bismillah a başlayıp ya Hay diyorum.. Yüce Rabbimin isimlerinden Hay.. ve diriliş anlamına geliyor bunu kendim için diyorum ki dirileyim hareketleneyim kendimi iyi hissedeyim diye sende dene istersen

teşekkr edrm cnm bnde meryem süresin, ve fetih sürelerini okumuştum bide bunu yapıyım bakalaım doğru diyosn bizim bi tanıdık da yıllarca tedavi gördü olmadıyaklasık 10 yol snr hamile kaldı fakat bi hadtalık bulunmuş ilaçlar yüzünden bebeğini almışlar ALLAH hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip edr inşallah
bide neden 18 cnm onu anlayamadm

eğer idrarda baktıysan yanlış çıkma ihtimali var en az 7 gün geçtikten sora net bi şekilde çıkıo muşşş bence az daha bekle hadi bakalım inş hamilesindir

Ayy çok heyecanlandım tekrardan şimdi. Umudu kesmiştim ben.. Hadi bakalım gelsin bebişler inşaallah..

günaydın kızlar,
Dün kırmızıları gördüm dedim ama tam anlamıyla hala gelmedi sadece peçeteye sildiğimde çok azıcık nedir bu şimdi anlayamadım :( :18:

günaydın kızlar:16::16: gününüz iyi geçer inş.

Günaydın cnmm bizimde batımıza az kaldı ama zaman geçmiyo 18ini dört gözle bekliyorum. :)

günaydın kızlar,
Dün kırmızıları gördüm dedim ama tam anlamıyla hala gelmedi sadece peçeteye sildiğimde çok azıcık nedir bu şimdi anlayamadım :( :18:

Günaydınnn cnmm inş. yerleşme kanamasıdır cnm ya üzme kendini.

Günaydınnn cnmm inş. yerleşme kanamasıdır cnm ya üzme kendini.[/QUOTE]

Akşama kadar gelmesse test yapmalı mıyım sence ?

Günaydın cnmm bizimde batımıza az kaldı ama zaman geçmiyo 18ini dört gözle bekliyorum. :)

evet benim 2-3 gündür belirtilerim başladı ama yok gece ağrıdan uyuyamadım kesin sabaha kırmızıları görcem dedim ama hala yok sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim?:50:

Son düzenleme:
[QUwOTE=moonspell_;34903611]günaydın kızlar,
Dün kırmızıları gördüm dedim ama tam anlamıyla hala gelmedi sadece peçeteye sildiğimde çok azıcık nedir bu şimdi anlayamadım :( :18:[/QUOTE]

Canim hemen telaslanma belki yerlesme kanidir onceden nasil di adet surecin eger farkliysa bir test yap bence tez zamanda bebisletimizi kucagimiza aliriz insallah:49::49:

evet benim 2-3 gündür belirtilerim başladı ama yok gece ağrıdan uyuyamadım kesin sabaha kırmızıları görcem dedim ama hala yok sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim?:50:

Üzülmeyelim cnmm hemen bnmde akşamları iğne batıyomuş gibi oluyo sol tarafıma inş.bunlar adet belirtisi olmaz :(

Üzülmeyelim cnmm hemen bnmde akşamları iğne batıyomuş gibi oluyo sol tarafıma inş.bunlar adet belirtisi olmaz :(

inş aslında benim adet ağrımda çok şiddetli olmaz birde kaç gün önce başladı ama nedense ümidim yok pek benim:37: bu ay olmadı gibi geliyor gerçi gece rüyamda test yaptım ve 2 çizgi çıktı:27: nasıl bir bilinçaltıysa artık:31:

Dun sabah lavaboya gitmeden eczane acilmasini bekledim erken gebelik testi alacam diye kafama koydum gittim eczaneye sikisa sikisa bizde onlardan yok dedi ucuzundan bir tane aldim eve geldim yaptim test bozuk cikti biraz sonra disari ciktigimda birtane erken gebelik testi aldim ve birtanede ucuz test sonuc negatif sabahi bekleyemedim keske bekleseudim

Dun sabah lavaboya gitmeden eczane acilmasini bekledim erken gebelik testi alacam diye kafama koydum gittim eczaneye sikisa sikisa bizde onlardan yok dedi ucuzundan bir tane aldim eve geldim yaptim test bozuk cikti biraz sonra disari ciktigimda birtane erken gebelik testi aldim ve birtanede ucuz test sonuc negatif sabahi bekleyemedim keske bekleseudim

:37: canım bende erken gebelik testi almıştım ama dokr kanda çıkmadan idrar tahlilinde çıkma ihtimali yok dedi mutlaka adeti beklemek gerekiyormuş:30:

inş aslında benim adet ağrımda çok şiddetli olmaz birde kaç gün önce başladı ama nedense ümidim yok pek benim:37: bu ay olmadı gibi geliyor gerçi gece rüyamda test yaptım ve 2 çizgi çıktı:27: nasıl bir bilinçaltıysa artık:31:
Bende ruyamda adet oldugumu gordum ayne dedigi n gibi nasil bir bilinc altiysa::43::43::43:

aldığm testi yapamadan sabah adet oldum.nasıl bişeydrki lekeyle bşlamayan adetim lekeyle başladı akşm hep leke geliodu bnde sevniodm bu sefer gerçkten çok inanmştım yine hüsran tabi.vardır bundada bi hayır diyip ağladım baya napim insanoğluyuz hep bi tarafmz isyan yinede rabbim hayrlı zmnda versin inşlh :2:

üzülme canım yaa hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde gelsin inş. bebişin :54:

Back