kızlar herkese merhaba..giremedim uzun bi süre kusura bakmayın..sizi de yalnız bıraktım..çok kötü baş ağrısı çekiorum iki gündür migren sanırım..öyle bi ağrı ki Allahım düşmanımın başına vermesin.. okul deseniz inanılmaz derecede yoğun..bebek derseniz test yapamadım haftasonu malesef ağrılarla kıvranınca..hadi doktora gideyim dedim..bu haftaiçi doktorumda bir kişilik yer bile yok o derece yoğunluk var ayın 22sine anca yer bulabildim..adetimin geciktiğini doktoruma söledim telefonda test yapayım mı sizce dedim..psikolojik olarak çok etkileniosun sen biilosun da kendini dedi.normal bi gecikme de olabilir bebek de olabilir sana bırakıorum dedi.içim içimi yiyo tabi orası ayrı en güzeli muayeneye gel sen dedi.eşim de bunu duyunca tabiii yapmıcaksın test bilmem ne başladı hemen kaynanam ama şöle bişi söliim size ateşim hala 36.7 - 36.9 arası seyredio ve ne bilim içimde bi his var sanki bebişim benimlee Allahım yarabbim isteyen herkesin göbüşünü doldursun inşallah..sizi çok seviorum umarım bana kırılmamışsınızdır gelemedim diee