- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa hamile arkadaşlar birşey sormak istiorum bu gebelik belirtilerinde kabızlık oluyomuş yani bu hepinizde oldumu merak ediyorum yani kabız olmayıpta hamile olan varmı aramızda
bizim batlar aynı tarihmiş sende varmı değişiklikler?
yok canım ya benim ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu midem bile bulanmamıştı bende belirtiler 6 haftadan sonra başlamıştı. kabızlığı ise 4 ay hiç yaşamadım
valla canım bende tek deişilik gögüslerim çok şişti damarları çıktı uçları karardı ama bu varya gözle görülür şekilde yani eşimin bile dikkatini çekti normaldede adet döneminde yaşarım gögüs problemi ama bu çok farklı bişi yani inş gebeliktir ne diyim onun haricinde diğer adet dönemlerimin hepsi var kasık ağrısı kasıkta batma vs.. klasik yani :)
hımmm sevindim yaaa bu kabızlık başıma dert oldu benim kabızlık sorunum yok hiç.te olmadı acep dedim yinemi ümidimi kesmeliyimki sen dedin sevindimm :)ee senin bu ikinci bebekmi olcak allah nasip ederse
valla canım bende tek deişilik gögüslerim çok şişti damarları çıktı uçları karardı ama bu varya gözle görülür şekilde yani eşimin bile dikkatini çekti normaldede adet döneminde yaşarım gögüs problemi ama bu çok farklı bişi yani inş gebeliktir ne diyim onun haricinde diğer adet dönemlerimin hepsi var kasık ağrısı kasıkta batma vs.. klasik yani :)
yaa hamile arkadaşlar birşey sormak istiorum bu gebelik belirtilerinde kabızlık oluyomuş yani bu hepinizde oldumu merak ediyorum yani kabız olmayıpta hamile olan varmı aramızda
aaa hadi bakalım inş hamişsindir yaaa
canım herkeste farklı belirtiler olabilir hemen ümidini yitirme evet benim 2. bebeğim olacak ilk bebeğim yani oğlum melek oldu annesini cennette bekliyor yanına gitmek kısmet olurmu bilmem ama
saydığın belirtiler önemli inş hamişsindir
Cnmm ben ilk gebeliğimde cok cekmiştim o kabızlığı ama herkeste aynı olmayabilir tbi.
canım çok üzüldüm ama öbür dünyada sana şefaatci olcak o yüzden yanına gideceğinden emin ol rabbim bunu sağlıklarla kucağına almayı nasip eder inşallah
kızlarrrr bat 16 nisandı dün kan verdim pozitif çıktı
Yüce Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallahhhhh
adetinden öncemi başlamıştı canım
cnm kacgundur sis goguslerin.