• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

bak canım bi müşterimin başına geleni anlatım kadın adeti 15 gün geçti kanda genede negatif çıktı dr.ona tarlusal verdi yinede içmedi ikinci adeti geldi yoğun bi kanama ve sancıyla acile koştu ne yazıkkı bebeğini kaybetti çünkü zehirli guatırı varmış ne yazıkki tedavisini olmadan korunmayı bırakmış..yani demem oki eğer adet olmuyorsanız ve kandada negatif çıktıysa bile asla ama asla ilaç kullanmayın bekleyin bilgin olsun die yazdım canım rabbim yardımcın olsun

haklısın canım bunun kk da bile birsürü örneği var bende böbrek ağrısından ölüyorum kan testide negatif ama seninde söylediğin gibi güvenemiyorum ne olur ne olmaz bide sonra vicdan azabı çekmeyelim:18:

hadi inşallah hamilesindir yaaa valla öle zorki her ay aynı hevesi yaşıoruz rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün

İnş. canım.Allahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin beklemek zor testte negatifi görmektense kırmızıları görmeyi yeğliyorum ondan bekledim.

haklısın canım bunun kk da bile birsürü örneği var bende böbrek ağrısından ölüyorum kan testide negatif ama seninde söylediğin gibi güvenemiyorum ne olur ne olmaz bide sonra vicdan azabı çekmeyelim:18:

canım senin böbreklerin neden ağrıor...bencede negatif bile olsa sakın ilaç içme bekle kendiliğinden olsun yoksa bile allah korusun dikkatli ol

aldığm testi yapamadan sabah adet oldum.nasıl bişeydrki lekeyle bşlamayan adetim lekeyle başladı akşm hep leke geliodu bnde sevniodm bu sefer gerçkten çok inanmştım yine hüsran tabi.vardır bundada bi hayır diyip ağladım baya napim insanoğluyuz hep bi tarafmz isyan yinede rabbim hayrlı zmnda versin inşlh :2:

canım senin böbreklerin neden ağrıor...bencede negatif bile olsa sakın ilaç içme bekle kendiliğinden olsun yoksa bile allah korusun dikkatli ol

kum döküyormuşum zaten bi o eksikti:37: bir sürüilaç ve iğne verdi ama adet tarime kadar dayanmaya çalışıyorum. gerçi kan testi yaptı ve 1,2 byani gebelik yok gibi dedi ama olsun ben işimi garantiye alayım:37:

kum döküyormuşum zaten bi o eksikti:37: bir sürüilaç ve iğne verdi ama adet tarime kadar dayanmaya çalışıyorum. gerçi kan testi yaptı ve 1,2 byani gebelik yok gibi dedi ama olsun ben işimi garantiye alayım:37:

bencede içme yaa kum olayı çok kötü bikere benimde başıma gelmişti aşırı sancı yapıo canım yaa rabbim yardımcın olsun

Back