Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

yaa hamile arkadaşlar birşey sormak istiorum bu gebelik belirtilerinde kabızlık oluyomuş yani bu hepinizde oldumu merak ediyorum yani kabız olmayıpta hamile olan varmı aramızda

yaa hamile arkadaşlar birşey sormak istiorum bu gebelik belirtilerinde kabızlık oluyomuş yani bu hepinizde oldumu merak ediyorum yani kabız olmayıpta hamile olan varmı aramızda

yok canım ya benim ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu midem bile bulanmamıştı bende belirtiler 6 haftadan sonra başlamıştı. kabızlığı ise 4 ay hiç yaşamadım

bizim batlar aynı tarihmiş sende varmı değişiklikler?

valla canım bende tek deişilik gögüslerim çok şişti damarları çıktı uçları karardı ama bu varya gözle görülür şekilde yani eşimin bile dikkatini çekti normaldede adet döneminde yaşarım gögüs problemi ama bu çok farklı bişi yani inş gebeliktir ne diyim onun haricinde diğer adet dönemlerimin hepsi var kasık ağrısı kasıkta batma vs.. klasik yani :)

yok canım ya benim ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu midem bile bulanmamıştı bende belirtiler 6 haftadan sonra başlamıştı. kabızlığı ise 4 ay hiç yaşamadım

hımmm sevindim yaaa bu kabızlık başıma dert oldu benim kabızlık sorunum yok hiç.te olmadı acep dedim yinemi ümidimi kesmeliyimki sen dedin sevindimm :)ee senin bu ikinci bebekmi olcak allah nasip ederse

aaa hadi bakalım inş hamişsindir yaaa

hımmm sevindim yaaa bu kabızlık başıma dert oldu benim kabızlık sorunum yok hiç.te olmadı acep dedim yinemi ümidimi kesmeliyimki sen dedin sevindimm :)ee senin bu ikinci bebekmi olcak allah nasip ederse

canım herkeste farklı belirtiler olabilir hemen ümidini yitirme evet benim 2. bebeğim olacak ilk bebeğim yani oğlum melek oldu annesini cennette bekliyor yanına gitmek kısmet olurmu bilmem ama

saydığın belirtiler önemli inş hamişsindir

Cnmm ben ilk gebeliğimde cok cekmiştim o kabızlığı ama herkeste aynı olmayabilir tbi.

günaydın kızlar
migrenim tuttu dün akşamdan beri berbatım. ilaç da içemiyorum bebek vardır belki diye bi umut.
resmen sürünüyorum.
siz de ne var ne yok? yok mu yaa hamişşş

canım herkeste farklı belirtiler olabilir hemen ümidini yitirme evet benim 2. bebeğim olacak ilk bebeğim yani oğlum melek oldu annesini cennette bekliyor yanına gitmek kısmet olurmu bilmem ama

canım çok üzüldüm ama öbür dünyada sana şefaatci olcak o yüzden yanına gideceğinden emin ol rabbim bunu sağlıklarla kucağına almayı nasip eder inşallah

kızlarrrr bat 16 nisandı dün kan verdim pozitif çıktı
Yüce Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallahhhhh

aaaaaaaaa bat ımız birilikteydiiiii ne kadar sevindim senn adına maşallaaahhh sübhanalllaaahhh yaaa :)
rabbim saglıcakla kucagını almayıda nasip etsin

Kizlar birazdan hastaneye gitcem keseyi gormeye ya cok heycanliyim yarin 6 haftalik olcaz ama korkuyom gorunmez diye gorunurmu yaa arkadaslar ya kalp atisinida duyarmiyim

cnm kacgundur sis goguslerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…