• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

valla Allah senden de uhibbukeden de razı olsun. migrenim tuttu. başım çok ağrıyo bu akşam. öyle bi bakim diye girdim. çıkçaktım. şu iki topikteki karmaşa ve kendimi birden içinde buluşum çok komik geldi çok güldüm baş ağrıma da iyi geldi sanırım.:9:

:)))) allah sendende razı olsun canım bak ne güzel ilaç geldi sana :)

Bı akıl verın lutfen ben ne yapayım son adet tarıhım 2mart ben hala olmadım ama adetım 2 gun gecınce test yatırmıstık 1 .20 cıktı suan hala adet olmadım ne yapayım bı akıl verın:(

Bence tekrar kanda beta baktır ıdrar testi yaptın mı hep böyle geçirir mi adetin yani düzensiz mi olur

Bence tekrar kanda beta baktır ıdrar testi yaptın mı hep böyle geçirir mi adetin yani düzensiz mi olur

yok gecmezdı subatta catlatma ıgnesı oldum ozaman bıle gecmedı gununde oldum bu ay sadece klomen kullandım ama hala adet olmadım

afedersınız ama her hamılenın goguslerınde acıma olması mı lazım herkesın belırtısı o bende hıc bıse yok sadece adetım gecıyor karnımda arada kasılma oluyor halsızım ıstahım kapalı baskada bıseyım yok gebelıkle alakası olan ne var bunda:((:(

Off hala adet olmadım iki hafta geçti..yoğun sarı akıntı var acayip şişim batmalar var ama negatif çıkmıştıııı çok sıkıntılıyım tarlusal da adeti getirmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk 16 gün önemli desene hayırlısı olsun hepimiz için.. moralini bozma çok panik yapma kendini üzme sen zorladıkça olmuyor ben iki sene öyle kastım olmuyor yoksa rahat bırak bir de son gittiğim doktor yatağa bebek yapmak için girersen olmaz dedi ne zaman akışına bıraktık o zaman ikinci seferde tuttu bak hepte kendimden örnek veriyorum çok sıkıcı oluyorum gitgide ama biraz boşla kendini

yok cnm motive ediyosn beni iyi oluyor ama nsl desem insann elinde olmuyor bi şekilde aklına geliyor nasıl akışına bırakıcz bilmyrm ki bu ay belirti filan bakmıcm diyorm farklı biişi hissediyorm aklıma geliyor

Günaydın kızlarrr hala kırmızı kart yemedim ama hamilelik belirtimde hiç yok gibi :14:

Benimde beş gün kaldı sol kasıkta batma agrı var tek suphelendirden o ama hiç akıntı falan yok

Günaydın kızlarrr hala kırmızı kart yemedim ama hamilelik belirtimde hiç yok gibi :14:

Benimde beş gün kaldı sol kasıkta batma agrı var tek suphelendirden o ama hiç akıntı falan yok

kızlar gögüslerinizde bi değişiklik varmı ağrı şişme damarları belirginleşme falan gibi özellikle moonspell senin adetin gecikmiş

günaydın kızlar :16: adetime 3 gün var ve bütün belirtiler başladı hatta galiba bu ay erken bile görebilirim kırmızı kartı :5: neyse umudumuz mayısa artık:6:

kızlar gögüslerinizde bi değişiklik varmı ağrı şişme damarları belirginleşme falan gibi özellikle moonspell senin adetin gecikmiş

Arada bi kaç gün gecikme olabiliyor o yüzden hamileliğe yoramıyorum,göğsüm adetime yakın olduğu zamanlardaki gibi hafif bi hassaslık var o kadar

yok gecmezdı subatta catlatma ıgnesı oldum ozaman bıle gecmedı gununde oldum bu ay sadece klomen kullandım ama hala adet olmadım

bak canım bi müşterimin başına geleni anlatım kadın adeti 15 gün geçti kanda genede negatif çıktı dr.ona tarlusal verdi yinede içmedi ikinci adeti geldi yoğun bi kanama ve sancıyla acile koştu ne yazıkkı bebeğini kaybetti çünkü zehirli guatırı varmış ne yazıkki tedavisini olmadan korunmayı bırakmış..yani demem oki eğer adet olmuyorsanız ve kandada negatif çıktıysa bile asla ama asla ilaç kullanmayın bekleyin bilgin olsun die yazdım canım rabbim yardımcın olsun

:nazar:kızlarrrr bat 16 nisandı dün kan verdim pozitif çıktı :16: :49::nazar: :nazar:
Yüce Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallahhhhh :16::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back