- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
İnanın sesli sesliiii gülüyorum yaaaaaa :)))))
Allah razı olsun ikinizden dee tez zamanda hamile kalasanızzz emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne güldüm yaa:)))
valla Allah senden de uhibbukeden de razı olsun. migrenim tuttu. başım çok ağrıyo bu akşam. öyle bi bakim diye girdim. çıkçaktım. şu iki topikteki karmaşa ve kendimi birden içinde buluşum çok komik geldi çok güldüm baş ağrıma da iyi geldi sanırım.
:)))) allah sendende razı olsun canım bak ne güzel ilaç geldi sana :)
Bı akıl verın lutfen ben ne yapayım son adet tarıhım 2mart ben hala olmadım ama adetım 2 gun gecınce test yatırmıstık 1 .20 cıktı suan hala adet olmadım ne yapayım bı akıl verın
aminnn inşallahh canım
ne güzel işte ben olmasam kim güldürcekti sizi
ayy evet yaaa bugün ki keyifsizliğime cidden iyi geldiii :)))
Çift çizgileri kopkoyu göresin inşallah bu haftaaaa :)
Bence tekrar kanda beta baktır ıdrar testi yaptın mı hep böyle geçirir mi adetin yani düzensiz mi olur
ilk 16 gün önemli desene hayırlısı olsun hepimiz için.. moralini bozma çok panik yapma kendini üzme sen zorladıkça olmuyor ben iki sene öyle kastım olmuyor yoksa rahat bırak bir de son gittiğim doktor yatağa bebek yapmak için girersen olmaz dedi ne zaman akışına bıraktık o zaman ikinci seferde tuttu bak hepte kendimden örnek veriyorum çok sıkıcı oluyorum gitgide ama biraz boşla kendini
Günaydın kızlarrr hala kırmızı kart yemedim ama hamilelik belirtimde hiç yok gibi
Günaydın kızlarrr hala kırmızı kart yemedim ama hamilelik belirtimde hiç yok gibi
Benimde beş gün kaldı sol kasıkta batma agrı var tek suphelendirden o ama hiç akıntı falan yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar gögüslerinizde bi değişiklik varmı ağrı şişme damarları belirginleşme falan gibi özellikle moonspell senin adetin gecikmiş
yok gecmezdı subatta catlatma ıgnesı oldum ozaman bıle gecmedı gununde oldum bu ay sadece klomen kullandım ama hala adet olmadım
Arada bi kaç gün gecikme olabiliyor o yüzden hamileliğe yoramıyorum,göğsüm adetime yakın olduğu zamanlardaki gibi hafif bi hassaslık var o kadar
yinede belli olmaz rabbim inş ol demiştir hayırlısı tatlım
kızlarrrr bat 16 nisandı dün kan verdim pozitif çıktı
Yüce Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip eder inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?