- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
- 198
uhibukeeee nerelrdsn cnm sen yaa.grnmyosun hic
Ben kendime yeni topic açtım ya orada takılıyorum daha çok :))
Arada buraya da bakıyorum ama bu ay umutla herşeye yeni başladım :)
Sen nasılsın bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uhibukeeee nerelrdsn cnm sen yaa.grnmyosun hic
Ben kendime yeni topic açtım ya orada takılıyorum daha çok :))
Arada buraya da bakıyorum ama bu ay umutla herşeye yeni başladım :)
Sen nasılsın bakalım :)
ben senin yerinde olsm hemn kan testi yaptrrdim.heycnlanmamak mumkunmu
Kan testi heöen yapımıcam biraz geçsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslinda dogru soylyrsun.varsa zaten iki gun sonrada cikar cnm:)
Kan testi heöen yapımıcam biraz geçsin :)
merhaba canım soğan kürü yaptım demişsin ya adetten ne kadar sonra başladın küre
Adetim bitti ertesi gün başladım
Ovulasyon testim yine pozitif çıkmaya devam ediyo bekledim bekledim bugun 6. Gunumdu dayanamadim yaptim cok heyecanlandim aglamaktan kendimi alamıyorum bhcg ve lh gebelikte arttığı icin ovulaayon testinden de hamilelik ogrenilebiliyormus duygularim cok karisik ne yapacagimi bilemedim yazip paylasiyim dedim kizlarrrr....
bilemedim ki yorum yapmak güç hele bilgim çok az hormonlarla ilgili dilerim gebesindir yapsana bi test
Mrb arkadaşlar hep takipteyim ama pek yazamıyordum iş dolayısı ile. Benim bat 16 nisan ama ben az önce dayanamayıp test yaptım bakın. Sanırım hamileyim ayyy ne yapacağımı şaşırdıöim :)
folik asit 2 ay kullandm kan değerlerin normale dönünce dr adet olduğun günler dedi bugün kullanmaya başlıcm 5-6 gün kadar 3 aydır korunmuyorz korunurkrn 28 günde oluyodm şimdi 32 gün oluyo
Ama diger forumlarda okuduklarima gore yumurtanin olusmasi degil catlamasi gerekiyormus yani pozitif ciktiktan sonra olma ihtimali daha büyükmus... Denedik sonucu göreceğiz inşallah...
Bat ne zamandı
bilemedim ki yorum yapmak güç hele bilgim çok az hormonlarla ilgili dilerim gebesindir yapsana bi test
Test aldim canim sabah ypcam bakalim hayrlisi olsun inslh
24 unde olmam lazım
ayy ayyy ayyyyy tebrik ederim gözün aydın :) hadi hayırlısı Allah tamamına erdirsin nasıl sevindim anlatamam
napim:) hayal kırklığı yaşamaktansa kendimi kötüye hazırlıom. ayın başında çok hevesliydim çünkü, biraz aşağı çekmek lazım bu hevesi, negatif sonuçla çok yüksek beklentiyleyken karşılaşırsam, yere çakılırım gibi geliyo:) bi bakıma önden tedbir alıyom diyelim. biraz da ben evrene diil evren bana güzel mesaj versin ama yaaaaa