valla test evde beklemede şimdi dayanamayıp yapıvercem negatif i görüp oturasım var yerime
al benden de okadar yaaa dayanamıcam yapıcam test nezamandır almıyorum eve şimdide aldım duramıyorum vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla test evde beklemede şimdi dayanamayıp yapıvercem negatif i görüp oturasım var yerime
kızlar üstüne görmeyse benim durumum test yapsam çıkarmı acaba üstüne görmede nekadar süre sonra çıkıyo ki testde kafam karıştı yavvv
HoşgeLdin canım inşaALLAH hamişsindir, banada şüpheLi gibi geLdi senin durumun
Sehvar 10 yaş genç gösteriyosun
yook yaa öylesine dedim...
ne iyi ne kötü...
ama resimde ikinci çizgi var :)))
hamilesin bencee
yap yap yap yap
kızlar üstüne görmeyse benim durumum test yapsam çıkarmı acaba üstüne görmede nekadar süre sonra çıkıyo ki testde kafam karıştı yavvv
Hımm iyi bakaLım,
Teste geLince biLemiyorum ofLu'm bekLiycem ben :18:
Şimdi yapmayın test sabah erken saatte uyanınca yapın öyLe daha iyi sonuç aLıyomuşsunuz
kesinlikle çıkar bence yap test :))kızlar üstüne görmeyse benim durumum test yapsam çıkarmı acaba üstüne görmede nekadar süre sonra çıkıyo ki testde kafam karıştı yavvv
merhaba arkadaşlar eki ayında imse yok demek herkes burdaymış benide eklermisiniz BAT 12 KASIM HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR ...
başka bi topikte adetim başladı diyen bir arkadaş adeti çabuk kesilince test yapmıştı çift çizgiyi görmüştü yanii
Hımm iyi bakaLım,
Teste geLince biLemiyorum ofLu'm bekLiycem ben :18:
ayyyy daha çok var senin adetine nasıl çıkıyo o kadar erkenden anlamadım :26:
Şimdi yapmayın test sabah erken saatte uyanınca yapın öyLe daha iyi sonuç aLıyomuşsunuz
kızlaaaaaarrr hepinizi kocaaaamaaannnn öpüyorum Rabbim umudumu bana yeniden verdi çok şükür. nete çok sık giremesemde sizleri takip etmeye çalışıyorum inşallah güzel haberler veririm. inşallah bundan sonraki bayramlarda yavrularımızda olur. herkese hayırlı bayramlaaaaarrrr
gebeliğin ilk zamanlarında diyolar onu tatlım :)
NasıL çıkıyor o kadar erkenden anLamadım diye senmi dedin ofLu'm bende onu anLamadım
vallamıııı hangi toğikte acaba bulıyımmm ben onuu ayy inş..üzülmüştüm adet olduğumda bayram çifte bayram olur valla herkes bende müjdeli hbr bekliyo valla allahımmmmmm bu mübarekk gecelerdee sen bizim ellerimizi kollarımızı boşş koymaaa
'evet canım bendim. kanama durup lekelenmeye dönüşünce ateşde yükselmeye devam edince şüphelendim test yaptım çıktı.'
yazmış arkadaş ateş ölçme yöntemi topiğinde canımmm
evet canım ben dedimm :)
canım niye gelmicek misin artık (
sana da hayırlı bayramlar...
şu bayramların yüzü suyu hürmetine inşallah
gelir bu ay meleklerimiz....
selam kizlar nasilsiniz ya hangi arada sayfayi ilerlediniz ya masallah bu arada hamile olan varmi aramizda cok merak ediyorum oflu kardesim tablona ayni andan hamile olanlarin isimlerinin yanina koyabilirsin en azindan kimlerin hamile oldugunu gorurruz bu arada isine karismis gibi olmiyim benimki sadece bi fikirdi