- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
meraba yumurtlama döneminde kasık ağrısı yaşayan varmı arkadaşlar
sanırım ben şu an o durumdayım sub neredeyse kımıldamak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar
Merak ettimde aranizda hic preseed kullanan var mi?:26:
Baska bir topiktede sordum ama cevap alamadim
hapşuu yakaladım seni kız napıyosun burda bakiim
hayir canim ben kullanmadim bilgisi olan lutfen cvp versin arkadasa yardimci olalaim
Yook tatlim cok tesekkurler ben bu ay aldim ve kullanmaya basladim
Merak ettim onceden kullanip tecrube etmis bir arkadas varmi diye.
ben heryerdeyım şekerim :) asıl sen kendini ele verdın :) hani biz ekimde yazısıcaktık ?? hehehe gercı heryerde yazısırım seninle
o zaman sizi pistimize alalım şekerim bende izinden gidiyorum napıyım sen nereye ben oraya
aysunayy:.............. // 1 Kasım //
yasib2538:............... // 3 Kasım //
jour; regl olmuş...
yasib2538 , aysunayy nasılsınız? Var mı bir gelişme?
vallahi ya..sanırım stresten oluyo..artık eşlerimizde ovulasyon stresine giriyolar çünkü..en ufak şeylere kızıyoruz o dönemde..sonrada halvet zor oluyo valla haklısın ne olacak halimiz.birde misafir gelse hiç düşünemiom halveti falan
kızlar batı 3-4 olanlar heyecanlar nasıllllllll
birde kızlar hepiniz ateş ölçümüne başlayın bence..bekleme sürecini zevkli kılıyor..hemde adet öncesi ateş ölçümüyle falan daha zevkli geçiyor ne dersiniz
Evet ben de öyle hatırlıyorum...Nöbetçiymiş, akşam geç gelcekmiş. Açtığında görsün diye mesaj attım ona.bildiğim kadarıyla aysunayy hasta olmadı henuz beklemede suan.
Evet ben de öyle hatırlıyorum...Nöbetçiymiş, akşam geç gelcekmiş. Açtığında görsün diye mesaj attım ona.
Çok meraktayım, umarım gelmez kırmızılar...
umarım guzel haber gelır ondan da bızlerden de :)
Senin de az kaldı, 9 kasım değil mi?