- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
yumurtlama zamanındysan ondan olabilir cnm... bklenen adet zamanından 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir...
bu ay için heyecanla beklemelimiyim acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama zamanındysan ondan olabilir cnm... bklenen adet zamanından 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir...
baskın varrr....
buaralarda da buldum seni
kızzlar bana yardım edin lütfen.ne yapmalıyım acaba ?
merhaba
bende geldim aranıza 10 aydır korunmuyoruz ne gelen var ne giden ben daha çoook kasımlar aralıklar görürüm bu gidişle zaten kızımda 1 sene sonra tam tüp bebek arifesinde olmuşdu illa atraksiyon istiyo gazla çalışıyo benim yımırtalar. bu arada adetime 3 gün var 5 kasında olmam geriyo kesin olurum ama ahada buraya yazdım beni şimdiden umudumuz aralık ayına diyenlerin listesinin başına yazabilirsiniz
umudumuz kasım ama benim msj pek bi umutsuz olmuş tekrar okuyunca fark ettim.
çok teşekkürederim allah istiyen herkse nasip etsin evlat herşeymiş canmış nefesmiş onu anladım insan nefessiz yaşamaz hepimizin gönlüne göre versin allah
bu ay için heyecanla beklemelimiyim acaba ya
ofluu nerelerdesin sen:):)merak ettim seni
slm arkadaşım.. ben ateş ölçmeyi hiç uygulamadım..ama ovulasyon testini uygulamak için kaç günde adet olduğun önemli..
örneğin ben 25 günde adet oluyorum adetin 8. gününden itibaren test yapmaya başlıyorum..idrar daki LH değerine göre ne zaman yumurtlayacağım belli oluyor.LH arttığı zamanbtestte çift çizgi çıkıyor..yumurtlama bitti mi LH düşüyor ve test negatif oluyor..sen test alırsan orda prospektüsün de ayrıntılı olarak açıklıyor..şuan adet oluyorsan bugünlerde al..ben internetten aldım 20 ovulasyon testi+ 6 gebelik testi 28 liraydı sanırım
heyecanla bekliyorum canım pek umudum olmasada bende ateş ölçümü yapıyorum son 3 gündür ilginçtir birazcık yükseliş var ama yinede kendimi kaptırmak istemiyorumm sonra çok kötü hüsran oluyor inşallah topiğin ilk hamişi sen olursun ve listedeki herkeste devam eder ayağını sürürsünnnn umarım temmuz anneleri topiğide bu kadar kalabalık olur
kızlar bende dün 3 tane test yaptım sonuç negatif.anlatmıştım ilişkiden bu yana 55 gün geçti diye.Acaba birde kan testi yaptırsam mı ?
günaydın arkadaşlar dün 14:30 da ayrıldım yarım saatdir okuyorum ne çok şey konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi:))
günaydın bende aranısa yeni katıldım benide aranısa kabul etteginiz için tesekkür ederim sizelere