- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR YAAA :26:
:26::26: sana bu işareti kullanmayı yasaklıyorum Oflucum kusura bakma görmeyim bi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR YAAA :26:
ay nihayet benim hamile olduğuma inanan bi arkadaşım çıktı saol canım evet ben hamileyim
:26::26: Sana bu işareti kullanmayı yasaklıyorum oflucum kusura bakma görmeyim bi daha
Ayy unutmuşum kusuruma bakma canım yaaaaa :92::92: Beyaz bayrak sallıyorum barışak :118:
ya kızlar ben bat bugundu ve cok sukur gelmedı test yapıyorum son 4 gundur gölge gibi çift çizgiyi görüyorum ama hayalet gibibelirtilerim bugun sabah mıde bulantım cok oldu kasık batmalarım var gecen gün bas dönmem ve basbaşrım oldu 1 hafta boyunca dun ateşim 37.1 di bugun sabah 37.0 smdi ölçtüm 36.5 düşmüş smdi bilen varsa anlayan yada yardım etsin kızlar
kızlar ya öteki forumada yazdım ama tık gelmedi ben bi delillik yaptım ovulasyon testi istedim netten kocişe söylemedim aranızda hiçç kulanan oldumu işe yarıyomu bu velet:))))))))
ya kızlar ben bat bugundu ve cok sukur gelmedı test yapıyorum son 4 gundur gölge gibi çift çizgiyi görüyorum ama hayalet gibibelirtilerim bugun sabah mıde bulantım cok oldu kasık batmalarım var gecen gün bas dönmem ve basbaşrım oldu 1 hafta boyunca dun ateşim 37.1 di bugun sabah 37.0 smdi ölçtüm 36.5 düşmüş smdi bilen varsa anlayan yada yardım etsin kızlar
belirtiler hamişliği gösteriyor....
Ateşe pek inanma sabahları en doğru sonucu verir...
Belli olmuyo
benim ateşte 37.2 ye kadar çıkmıştı..
kızlar ya öteki forumada yazdım ama tık gelmedi ben bi delillik yaptım ovulasyon testi istedim netten kocişe söylemedim aranızda hiçç kulanan oldumu işe yarıyomu bu velet:))))))))
sanırım ben çok soğuk bi kadınım ateşim 36,2 nin üstüne çıkmıyo
canım ben hiç kullanmadım adet düzensizliği olan bayanlarda çok işe yarıyomuş...
en azından yumurtlamanı biliyosun ona göre ilişki oluyo....
yumurtlamadan 14 gün sonrada adet zamanın olduğunu biliyosunn...
benim topicim bu kadar kısa sürede bir sürü hamişlik yakaladııı
şu ovulasyon testleri benimde ilgimi çekiyor kullanıp fayda alan oldumu acaba ?:44:
Maşallah diyelimde nazar değmesinbenim topicim bu kadar kısa sürede bir sürü hamişlik yakaladııı
Yane niye gözüme gözüme sokuyosun o listeyi alla alla sabret bikaç gün sonra Hkbinici 9 Aralık bebeğine gebe yazacaksın biraz sabır sadece