Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiki böyle bi site ve sizler varsınız sonuçları bildirim kızlar inşallah isteyenlere allahım nasip eder
slm arkadaşlar nasılsınız? baya hareketli bir gün olmuş:))
dün size 9. gün yumurtladım sanırım demiştim ya evet arkadaşlar dün yumurtlamışım çünkü ovulasyon testim bugün negatif çıktı..
sadece 8. ve 9. gün pozitif çıktı.bugün 10. gün ve ikinci çizgi silik çıktı..
hayırlısı artık..
ovulasyon testini öneriyorum arkadaşlar ben normalde bu kadar erken yumurtlayacağımı tahmin etmezdim..
slm arkadaşlar nasılsınız? baya hareketli bir gün olmuş:))
dün size 9. gün yumurtladım sanırım demiştim ya evet arkadaşlar dün yumurtlamışım çünkü ovulasyon testim bugün negatif çıktı..
sadece 8. ve 9. gün pozitif çıktı.bugün 10. gün ve ikinci çizgi silik çıktı..
hayırlısı artık..
ovulasyon testini öneriyorum arkadaşlar ben normalde bu kadar erken yumurtlayacağımı tahmin etmezdim..
ya arkadaşlar ben şu testlerin nasıl olduğunu anlamadım gitti? gidip eczaneden alıcaz tamam sonra nasıl denicez?
mesela ben şimdi regl dönemimdeyim... regl cumartesi günü biticek, bitince mi başlamam gerek ve bu test bana neyi vericek?
bi de şu ateş ölçümü olayını nasıl uygulamak gerek, ve ne faydası oluyor?
arkadaşlar şu akıntının fazlalaştığı ve yapışkanlaştığı dönemde yumurtlama oluyormuş..
geçen ay bende de bikaç gün yapışkan bir akıntı oldu..
o dönemlerde mi ilişki olması gerekiyor?
cevaplarsanız çook sevinirimmmm
vallahi ya..sanırım stresten oluyo..artık eşlerimizde ovulasyon stresine giriyolar çünkü..en ufak şeylere kızıyoruz o dönemde..sonrada halvet zor oluyo valla haklısın ne olacak halimiz.birde misafir gelse hiç düşünemiom halveti falan
kızlar batı 3-4 olanlar heyecanlar nasıllllllll
birde kızlar hepiniz ateş ölçümüne başlayın bence..bekleme sürecini zevkli kılıyor..hemde adet öncesi ateş ölçümüyle falan daha zevkli geçiyor ne dersiniz
kızlar atesi nerden ölçmek lazım doğru sonuc için:):)bn her yerden ölçtüm dereceler farklı çıkıo
ne güzel yoğun bir gün geçirmişsiniz kızlarrr okuya okuya ancak bitirdimmm yeni gelen arkadaşlarımm hepiniz hoşgeldinizzzz
hergün not edip yazıcam dmi düşünce yumurtluomu oluorum yumurtladıktan sonratekrar çıkınca noluo yaa biri bana anlatsınnn
ya kızlar bişi sorucam batıma daha var 16 kasım görünüyo ama kasıklarımda bi ağrı var neden olabilir