- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 42
haklısın ama artık o kadar sinirleniyorum o kadar sinirleniyorum ki anlatamam. ayıpppp yaaaa birinin bi sıkıntısı ile laf sokan insanların yüreği ne olabilir çok şeytanca Allah bana yaptırtmasın ama artık açıkca söylüyorum beni bu konuyla ilgili yarayanlara ahım BÜYÜK. daha geçen hafta üstüme yeni gelin taşındı kıza taşındığı hafta börek verdim hoşgeldiniz bi ihtiyacınız olursa söyle lütfen falan filan. çok tatlı kadın dedim. geçen hafta bi komşu çağırdı oturmaya gitti içerde 15e yakın kadın var o kadar kadının içinde bilmiş bilmiş çocuk yok senin galiba dedi evet dedim. aaaaa sen 4 senelik evlisin dedi kahkahayı bastı o an kalakaldım sonra senin çocuk zamanın gelmiş dedi okadar insan gülüo. bunu diyen yeni gelin de 33ünde içimden bi laf geçti ama tuttum dilimi eve geldim 2 gün yataktan kalkamadım. sonrada kustum artık bedduamııı
eşimin büyük teyzesi, anneannesi daha biz evlenmeden sen 29 yaşındasın hemen çocuk yap. çocuğun olmaz geç olur falan diyrolardı deli oluyordum. içimden Allah bilir, neden olmasın yaşımda ne var diyordum. ama öyle değil mi daha evlenmeden bu lafları niye söylüyorlar. hem evli olsam bile onlara ne (((((((((((