Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
angelcım ben de 31imsen kaç yaşındasın?2 yıldır deniorum sonuç yok(.sen ne kadardır deniosun canım?
ben 30 kasım 1980 doğumluyum yani bir kaç gün sonra 32 olucam :))Benim 3 gebeliğim oldu 1 tane 10 yaşında oğlum var
daha sonra 2 tane arka arkaya kürtaj olunca doktor ara vermemizi söyledi sonrada araya sağlık problemleri hayat mücadeleri girdi velhasıl üzerinden 8 sene bir zaman geçti eylül ayında da spiralim çıktı o tarihten beri korunmuyorum yani 3 ay bu ama işte geçmiş biraz alengirli olunca 3 ayı bile kafaya takıyosun işte böyle :))
aaaaaaaaaaa altta o kadar adam var ama yazan yok çok yaVAŞ YAZIŞILIOR sanırsam
bu çoğunluk oflu'yu bekliyor canım İnşallah güzel haberler vardır;neden gelmedi;hamişliğini öğrenip kalmasın oaralarda..Onun gibi hissetmek istiyorum,inşallah.Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 4 ziyaretçi)
papatyac, asis, Hkbinici, ANGELL2, glmt, Sehvar, eknhanifsay, pipapatyam, su4184, ciciminik, ddeerryya, melis262008
kızlar oncelıkle Rabbım tez zamanda sızı ıstedıgınız tum guzel seylere kavuştursun Ancak yazmıs oldugunuz 3-4 aydır hamıle kalamadım dıyenlere kızıyorum guluyorum gıbı ıfadelerınızı begenmedıgımı acıkca ıfade etmek ıstedım .Cunku hıc kımsenın neler yasadıgını ne durumda oldugunu bılemessınız herkes ancak kendı basından gecenlerı ve yasadıklarını bılır .Bakın saglık problemı bulunmayan ,hıc bır sekılde engelı olmayan ve hamıle olmak ıcın uygun gunlerı yakalayan bır cıftın 3 yada 4 ay bebegının olmamasını kafaya takmak gülünc bır olay degıldır helede kızalacak bır durum degıldır cunku hersey normal ve dogalken eger bır bebek olusmuyorsa dogal olarak ınsanlar bunu dusunur ve kafa yorar her ne kadar tıp sure konusunda farklı seyler soylesede o yuzden bence bazı seylerı yazarken kımselerı kırmamak uzmemek adına daha dıkkatlı olmak gerekır bılmem farkındamısınız ama bu topıcte suan bebek bekleyenlerın cogunlugu daha 6 ayını bıle gecmemıstır elbette sızın gıbı ıstısnalar var ama ne konustugumuzu bılmek ıyı bırseydır dıye dusunuyorum...
ben regl oldum ( cok üzgünüm (( yeni bat 20/12/2011 inşallah. hayırlısı.
canım hapla korunanlarda sıkıntı oluomuş. ben haplada korunmamıştım. doktora yaşı sordum yok dedi. ama stres çok tetikler gebeliğin gecikmesini dedi.bende de bi kaynana var stressiz olmak çok zor. bide durmadan bebek soran insanlardan stres çok yapıyorumkızlar bende 82 doğumluyum 29 yaşındayım. acaba yaştan dolayı geç bir gebelik olur mu?
herkes bunu diyor. gerçi ben daha ilk ayındayım denemelerin ama bakalım kısmet
Allah hayırlısını versin canım ya hepimiz aynıyız sıkma canını(ben regl oldum ( cok üzgünüm (( yeni bat 20/12/2011 inşallah. hayırlısı.
kızlar bende 82 doğumluyum 29 yaşındayım. acaba yaştan dolayı geç bir gebelik olur mu?
herkes bunu diyor. gerçi ben daha ilk ayındayım denemelerin ama bakalım kısmet
üzülme canım bak ben geçen hafta oldum ama daha batım seninki kadar erken bile değil üzülme olur mu Allah yardımcın olsun
üzülme canım bak ben geçen hafta oldum ama daha batım seninki kadar erken bile değil üzülme olur mu Allah yardımcın olsun
canım hapla korunanlarda sıkıntı oluomuş. ben haplada korunmamıştım. doktora yaşı sordum yok dedi. ama stres çok tetikler gebeliğin gecikmesini dedi.bende de bi kaynana var stressiz olmak çok zor. bide durmadan bebek soran insanlardan stres çok yapıyorum
Allah hayırlısını versin canım ya hepimiz aynıyız sıkma canını(
neden kahve dedin derya halvet öncesi spermleremi ii geliomuş?nedeni var mı?