- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
iYİ AKŞAMLAR KIZLARRR??? BENİM ADET BİTTİ MARATON BAŞLIYOR TEKRAR İNŞALLAH BU AY OLURR BEBİŞŞŞŞ
hadi bakalım maratonun hayırlı özelliklede verimli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iYİ AKŞAMLAR KIZLARRR??? BENİM ADET BİTTİ MARATON BAŞLIYOR TEKRAR İNŞALLAH BU AY OLURR BEBİŞŞŞŞ
selam kızlar bugün aklıma esti ve kan testi yaptırdım.. sonuç 20,4 ile pozitif.. çok sevindim ne yapıcağımı şaşırdım annemi aradım ulaşamadım, ne biliyim aklıma birden annem geldi paylaşmak istedim.. ablamı aradım ve onunla paylaştım bu güzel haberi.. sonra eşimin yayına gittim, ona biraz gezelim dedim, yürürken bebek eşyaları satan bir mağazaya girmek istedim, girdik.. dolaştık, hadi çocuğumuza bi tulum alalım dedim, şimdi değil dedi olsun sonra alırız.. oldu dedim, şaşkın şaşkın baktı nasıl yani derken anlattım işte...
eve geldik, haberi ilk benimle paylaşmadığın için çok kırıldım dedi.. ve müjde böyle söylenmezmiş....
kızlar ya hevesim kursağımda kaldı.. bi de abisini aradı hemen, abisi doktor, henüz değer çok az, bikaç gün bekleyin kesinleşsin dedi.. eşimde sanki bebeğim yokmuş gibi davrandı...
ve şu anda küs bana..
nasıl bi gün ama ((
hadi bakalım maratonun hayırlı özelliklede verimli olsun
selam kızlar bugün aklıma esti ve kan testi yaptırdım.. sonuç 20,4 ile pozitif.. çok sevindim ne yapıcağımı şaşırdım annemi aradım ulaşamadım, ne biliyim aklıma birden annem geldi paylaşmak istedim.. ablamı aradım ve onunla paylaştım bu güzel haberi.. sonra eşimin yayına gittim, ona biraz gezelim dedim, yürürken bebek eşyaları satan bir mağazaya girmek istedim, girdik.. dolaştık, hadi çocuğumuza bi tulum alalım dedim, şimdi değil dedi olsun sonra alırız.. oldu dedim, şaşkın şaşkın baktı nasıl yani derken anlattım işte...
eve geldik, haberi ilk benimle paylaşmadığın için çok kırıldım dedi.. ve müjde böyle söylenmezmiş....
kızlar ya hevesim kursağımda kaldı.. bi de abisini aradı hemen, abisi doktor, henüz değer çok az, bikaç gün bekleyin kesinleşsin dedi.. eşimde sanki bebeğim yokmuş gibi davrandı...
ve şu anda küs bana..
nasıl bi gün ama ((
ve şu anda küs bana..
nasıl bi gün ama ((
kolay gelsin cnm inş bebiş göbüşüne konmuştur:) allahım dualarımızı görüp kabul etsin inşş:)
yok bende bebiş dün test yaptım negatif bugun bat günüm olsa çıkardı çok silikte olsa ama inşşş inş rabbim yazdıgını dogru çıkartır:)
kızlar test yapıyorum ngatıf cıkıyor bes gun gectı ne olur benım ıcın dua edınde regl olım korkuyorum yaa
Canım doktora falan gittinmi? Her ay gecikirmi böyle? Kan testi isteseydin hastaneye gidip :26:
kızlar test yapıyorum ngatıf cıkıyor bes gun gectı ne olur benım ıcın dua edınde regl olım korkuyorum yaa
ve şu anda küs bana..
nasıl bi gün ama ((
yok canım gecıkmezdı hıç korkuyorum yaa doktora gıtmeye....
tatlım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla sonlandırsında bizede bulaşsın inş.:))))))))))))
Cnım öncelıkle tebrikleeeeerrrr cok sevindimmmmm boşverrr sen takma kafana bir şey o şaşkınlıktan yapmıştırrrr y
tadını çıkarrr maşallahhh size :)
Canım yaa hakikaten hevesin kursağında kalmış ): Sıkma canını. Ufacık birşeye takmış eşin ne alakaysa.
Her neyse sen kendini üzme, rahat ol ki değerin yükselsin, kocan nasıl olsa barışıcak seninle.
Moralini bozma bu kocalar (bazen) kazma, çivi gibi çivi gibi çak çak çak
kızlar ben dayanamayacagım artık.
yarın test yapacagım.
inanın çok yıprandım beklerken
sonuç neyse öğrenmek istiyorum atık