- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
Bende katılayım aranıza arkadaslarım:) benım son adetım 4 kasım bakalım cok duzenlı olmasada 4 aralıgı beklıcem:)
hoşgeldin tatlım bekle bakalım inş hayırlı haber alırsın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende katılayım aranıza arkadaslarım:) benım son adetım 4 kasım bakalım cok duzenlı olmasada 4 aralıgı beklıcem:)
bugün ve sen adet olmadın ofluuuuu normalde gecikirmi hiç tatlım
bugündü canım :)))
kaybolmş liste :)))
bulurum şimdi
canım ben silik çizgi de olsa gördüm kan sonucu bekiyorum
İnşallah hayırlı bı haber verırırım
kızlllarr kafam karıştı bileniniz varsa yardım edebilir mi???
Şimdi ben adet günümün bitiminden bugune dek hergece deneme yaptık.yumurtlama günüm 23 Kasım.Bugece deneme yapmayı düşünmüyoruz çünkü çok yaptığımız için;yarın gece yapabiliriz onikiden sonra.Sizce bugece mi yapmalı mıyız?12'den sonra 23 kasım oluyor ya ondan sordum.İyice man.laştım ben.
yumurtlama olduysa 24-36 saat sonra yumurta çatlarmış..kızlllarr kafam karıştı bileniniz varsa yardım edebilir mi???
Şimdi ben adet günümün bitiminden bugune dek hergece deneme yaptık.yumurtlama günüm 23 Kasım.Bugece deneme yapmayı düşünmüyoruz çünkü çok yaptığımız için;yarın gece yapabiliriz onikiden sonra.Sizce bugece mi yapmalı mıyız?12'den sonra 23 kasım oluyor ya ondan sordum.İyice man.laştım ben.
evet canım olmadım :)
geçen ay 2 gün gecikmişti..
yoksa geçmezdi :)
inşallah canım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder güzel haberlerini bekliyoruz sitres yapma
birazdaha sabır bakalım tatlım inş bu sefer 9 ay boyunca gecikir:) kan testinin sonucunu yarın öğrenmeyi denesene tatlım telle
kızlllarr kafam karıştı bileniniz varsa yardım edebilir mi???
canım ya yoruldum ben de.:18:yumurtlama olduysa 24-36 saat sonra yumurta çatlarmış..
ama unutma spermler içerde 2-3 gün yaşıyolarmış..
çıkmz canım perşembe dediler :)
biraz daha sabredin yaahuuu
canım ya yoruldum ben de.:18:
yani yarın gece de yapsam olur herhalde canım,gündüz ve akşam yapma imkanım yok.Hergece yaptık,bu gece istemiyoruz açıkçası,yarın 23'ü.24'e yeni giriş yaptığımız sırada olcak sanırım.offf ne sıkıntıymış;inşallah önceki denemelerde tutmuştur yaw..Kasıklarım gergin.
teşekkürler canım,haklısın.şu günleri boş geçirmeyelim dedik.Benim de hep aklımdaydı 2 günde bir.Fakat eşim dinlemiyor.canım benim doktorun bize söylediği 1 gün durun bir gün yapın her gün yapmak sperm sayısını azaltığını söyledi zaten tutmuşsa 48 saat menin yolculuğu varmış inşallah tutmuştur
biz senden sabırsız olduk yeminle:)
galibaa öyleee :18::18::18:
bide sana diyoz he sabırlı ol die
ne gibi belirtiler var şimdi tatlım sende
teşekkürler canım,haklısın.şu günleri boş geçirmeyelim dedik.Benim de hep aklımdaydı 2 günde bir.Fakat eşim dinlemiyor.
göğüsler aynı durumda...
ara ara sadece kasık ağrısı canım :)
perşembe olsa da öğrensek yaa....