- 31 Ekim 2011
- 102
- 1
GünLerimiz aynı canım, inşaALLAH 11 araLıkta geLmez kırmızıLar ve o müjdeLi haberi aLırız sendende
Afiyet oLsuun yarasınnn
aminnn... inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünLerimiz aynı canım, inşaALLAH 11 araLıkta geLmez kırmızıLar ve o müjdeLi haberi aLırız sendende
Afiyet oLsuun yarasınnn
ya aynen cnm bende pek bilmiyorum cocuk düşünmeye başladık öğrendik yumurtlama zamanı ovulasyon testi vsss eee bu dpo ne oluyomuş ne işe yarıyor öğrenicek bişey mi :D
çok sıkıcı bi günn
herkes kafayı yedi
ya canım ben bişi sorcam sana şimdi benim regl yarın bitiyo ben çalışmalara yarından itibaren gün aşırı başlasam mı ? ovulasyon günü 25 kasım diyo hesaplayıcı o güne kadar böyle mi yapsam ?
gün aşırı devam et canım...
internet hesaplayıcıları herkeste aynı olmuyor..
tam olarak bilmiyosan günaşırı devam et...
ben bu aydan sonra doktora gidicem
rutin kontrole :)
inşallah aksi bişey çıkmaz..
kızlar selam nasılsınız bişey sorcam, benim yumurtlama günüm 17 kasımdı yani 14. gün şimdi gün aşırımı olmalı yoksa hergünmü devam edicem, inşallah dün tutmuştur yaffne zormuş bebişi tutturmak dimi
slm kızlar işten eve geldim otobüse bindim içimden dedimki eger eczanenin önünde durursa inip test alıp yapcam durmazsada yapmıycam dedim ve otobüs durdu eczanede bende inip aldım eve geldim test yaptım tabiki negatif şaşırmadım yanii:)
adet günüm belli olsun aralık ayına gececem
1 gün ara ile daha iyimiş cnmmm.. sperm kalitesi artarmışş..yarın deneyin:)
slm kızlar işten eve geldim otobüse bindim içimden dedimki eger eczanenin önünde durursa inip test alıp yapcam durmazsada yapmıycam dedim ve otobüs durdu eczanede bende inip aldım eve geldim test yaptım tabiki negatif şaşırmadım yanii:)
adet günüm belli olsun aralık ayına gececem
geldim geldimmmm aralıkta hamiş kalırız inşş.. henuz adet olmadım 4 gün var büyük ihtimalde iki gün gec olcam genelde öle oluyor...kıpkırmızı tek çizgi:)kısmette nezaman var acaba merak ediyroum... yaza kdr hamiş kalırım inş yoksa miletin lafından delircem:)aramıza hoşgeldin mi diyeyim :101:
bugun test yaptım negatif bebegimmmm malesef kasımdada olmadı inşş aralıga:)saol canım senin durum nedir nasıl gidiyo
hayırlısı olsun canım artık...ben aralıktayım gelecek olursan seni yalnız bırakmam merak etme