Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim geldimmmm aralıkta hamiş kalırız inşş.. henuz adet olmadım 4 gün var büyük ihtimalde iki gün gec olcam genelde öle oluyor...kıpkırmızı tek çizgi:)kısmette nezaman var acaba merak ediyroum... yaza kdr hamiş kalırım inş yoksa miletin lafından delircem:)
bugun test yaptım negatif bebegimmmm malesef kasımdada olmadı inşş aralıga:)
gelcem bebegim gelcem daha mecburen:)
ıyı akşamlar kızlar.... dun olmam gerekıyordu regl hala olmadım ne dersınız yapımmı artık test..........:18:
ıyı akşamlar kızlar.... dun olmam gerekıyordu regl hala olmadım ne dersınız yapımmı artık test..........:18:
benim bat 9 ARALIK eklermisiniz kızlarr....İnşallah bu ay...Allah'ım bekleyenlerin ellerini boş çevirmez inşallah...
Bu ay 9 araLık bekLeyen sayısı baya var :)
tablo 9'dan geçilmiyor;inşallah kızlar hepimiz bol tebrikli bir şekilde yer alırız sayfada...Yürekten canı gönülden diliyorum
inşallah canım hepimizin isteği, temennisi bu
tablo 9'dan geçilmiyor;inşallah kızlar hepimiz bol tebrikli bir şekilde yer alırız sayfada...Yürekten canı gönülden diliyorum
oflu merhaba canım...nasılsın ne var ne yok?bizim önceki topikten aklıma geldin...merak ettim ne yaptın bebiş durumlarını
kızlarr ben tamamen yeniyim bat mat anlamıyorum açıkçası öğretin bana şu pazar günü normalde adet olmam lazım eger yaptıgım sayım dogruysa gecıkırse hemen ıdrar bakıcam dogruysa dıorum cunku gecen ay 10 gun gecıktım ama gecen ay gebelık beklemıodum zaten ama bu ay ınsallah olur..