- 24 Mart 2011
- 1.291
- 129
hadi yaaa iyi bekliycennn sabretcen ben acep yapsammı diyorum daha 4 gün var erken yaf
canım 4 günde çok erken ama yinede sen bilirsin.boşuna moralini bozma bence:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaaa iyi bekliycennn sabretcen ben acep yapsammı diyorum daha 4 gün var erken yaf
kızlar şimdi sorum şu :
regl dönemim yarın bitiyo ve son 4 gündür ateşimi ölçüyorum satım 9 aralık ve ateş durumum söyle
adetin 1.günü 36,0, adetin 2.günü 35,6, adetin 3.günü 35,8, adetin 4.günü 35,9
bu durumda yani yarından itibaren ne yapmam gerekiyo bi yardımcı olun azcık tüyo verin ovulasyon günüm hesaplayıcılarda 25 kasımı gösteriyo ben hangi günlerde ilişkiye gireyim napayım bi yardım edin :26::26:
kızlar şimdi sorum şu :
regl dönemim yarın bitiyo ve son 4 gündür ateşimi ölçüyorum satım 9 aralık ve ateş durumum söyle
adetin 1.günü 36,0, adetin 2.günü 35,6, adetin 3.günü 35,8, adetin 4.günü 35,9
bu durumda yani yarından itibaren ne yapmam gerekiyo bi yardımcı olun azcık tüyo verin ovulasyon günüm hesaplayıcılarda 25 kasımı gösteriyo ben hangi günlerde ilişkiye gireyim napayım bi yardım edin :26::26:
canım adet bıtımındenıtıbaren gun asırı ılıskıye gır bırde akıntılarını kontorl et yumurta akı kıvamında oldugunda mutlaka beraber ol esınle ama tabıı soyleme kendısıne bebek ıcın olacagını cılveserek beraber ol ban bu ay bu sekılde yaptım kendımde dusunmedım bebek dıye beraberken :) buarada ateısnı olcmeye devam et..arada yaz sana yorum yaparım :)
canım 4 günde çok erken ama yinede sen bilirsin.boşuna moralini bozma bence:26:
adetinin 10-20 gün aralarını düzneli ililişki yap riske atma cnm:)yani senin bugun ovulasyonda 10 . günün ve bugun başla... doktorum 10-18 arasında düzenli yap demişti ben 10-20 arası diyorum sana riske atmamak için:)
tamam kayda aldım teşekkür ederim minikim
herşey bebek için
nedemek cnm bnmmm :)bizim 4. ayımız ve bitürlü doktorumun deidgi giib düzneli yapamadıkkk..inş sne düzneli yaparsın:)
canım lıstede 27 kasım yazıyo adet gunun daha cok erken adet gunun bu sekılde yukseke hamılelık olabılır dıyebılırız.
nedemek cnm bnmmm :)bizim 4. ayımız ve bitürlü doktorumun deidgi giib düzneli yapamadıkkk..inş sne düzneli yaparsın:)
valla düzened e bakmıyo bu işler.anlamadım nasıl olacak.bizde genel olarak bakarsak 1,5 yıldır denemdiğim yöntem düzen kalmadı ama gelmiyo bebiş.üstelik doktorumda doğal yoldan olacağı konusunda ısrarlı yani bekleyin diyo
canım bende de kuruluk vardı hatta hamıle deılım dıye uzuluyodum ama sonuc hamıleyım yenı yenı akıntım basladı daha. yanı kuru olman hamıle deılsın anlamında deıl bendekı hamılelık belırtılerını yazayım sana adetten bır hafta once karnımda agırlık varmıs gıbı hıssedıyodum adet olacakmısım gıbı . gogus ucumda acıma oldu ıkı kez ve gectı sıksık ruya gormeye basladım bırde adetıme 2 gun kala basağrım oldu. aklıma gelenler bukadar sımdılık inşallah hamılesındır de guzel haberler alırız 5 gun sonra
canım peki eşinde bakındımı doktora sperm tetsı falan yaptırdı mı ?
evet canım yapıldı.tüm testler.eşimin sperm sayı azlığı vardı daha doğrusu snırdaydı.ileri hareketlimiz azdı.çok şükür altı ay önce sigarayı bıraktık ve eşimin sperm sayısı %100 yükseldi.umutluyuz bu yüzden cvanım doktor bekleyin diyor olacak diyor.
selam kızlarrrr
nasılsınızz...???
adetime 6 gün kaldı..
dün gece kasıklarım çok ağrıdı ya
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sende iyisindir umarım... ağrı deyince benimde dün akşam sağ kasığımda bi ağrı oldu bi ara neredeyse bacağımı bile kımıldatmak istemedim o kadar yani sebebi ne bende anlamış değilim
hoşbulduk canım.... :))
inşallah bebekler yerleşiyordur :))
demin ateşimi ölçtüm 36.3 çıktı