- 24 Şubat 2011
- 2.141
- 3
Canım umudunu yitirme zaten istesende yitiremiyosun :))) Bak ben 2,5 yıldır bekliyorum olmuyo.Ama her ay yeni bi başlangıç bizim için Rabbim ne zaman takdir ederse o zaman olacak.İnş en ytez zamanda yüzümüz güler :)))kızlar burda herkesi tek yürek olmuş görmek beni inanılmaz duygulandırıyor zaten duygusalım hernedense gözlerim doldu okuyunca dua eden herkesten allah razı olsun rabbim kabul etsin ben kendi adıma ümitsizim bu ay ümitlenmekte istemiyorum artık 10 ay dile kolay çok yıprandım çook dualarınızı benden esirgemeyin kızlar ne olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Sende çok stres yapmışsın.Bende öyleyim ama sanırım sizden biraz daha sbaırlıyım.Ben son 2 gün kala çıldırıyorum :))))Film izliyorum,kitapokuyorum,alışveriş yapıyorum kafamı dağıtmak için.Ama yetmiyo tabi.zaten moralim 0000000 kesin regl olacağım, öle hissediyorum maalesef hayal kırıklığına uğrayacağım . Zaten olursam daha denemiyeceğim vazgeçtim Kendimi çok kötü hissediyorum bütün dengem bozuldu sürekli başım dönüyo stresten ateşim tansiyonum çıkıyor. Bu ne zor bir bekleyişmiş böyle siz her ay nasıl dayanıyorsunuz?
aminnnnnnn inş.Allah kabul etsin. Insallah hepimizin yuzu bu ay guler. Amin
Canım inş hamilesindir. Evet ilk kırmızıları görünce bende gaflete düşüyorum.Çok sinirli oluyorum ama ertesi gün herşey yeniden başlıyor.Elimizden bişey gelmezki sabırlı olmamız laızm ne kadra zor olsada Rabbim inş en yakın zamanda yüzümüzü güldürür.Sahip olduklarımıza şükretmemiz lazım.Bebek bi,zde takıntı oldu resmen :)))günaydın kızlarr.
dün akşam çok fena akşam üzeri karnıma sancılanma oldu.nasıl desem sanki adet olmuşum gibi şidettli.ara ara 5 kere oldu beş on dk ara ile.sonra yatayım bari dedim korktum.birdaha da olmadı hiç sancım.sabah ateşim yine ölçtüm sabit 36,3 çıkıyor şükür henüz düşmedi.ama korkuyorum.benim bugün yada yarın olmam lasım en geç.tabi hamile değilsem.off kızlar akşam çok korktum çok üzüldüm yaaa.isyan etmek istemiyorum ama adet oldum sandım ve çok üzüldüm.tabiki herşeyin hayırlısı ama.
sonra rüyamda da hazır ol kızın olacak diye bir ses duydum.bişey görmedim ama sadece ses...
bilinç altımın bana bir oyunu mu bu bilmem ama böyle takmaya devam edersem psikolojim bozulacak vallh...
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım ama buraya yazamadım bi türlü, 618 çıktı beta hcg:emir_beilk kbek: Allahıma şükürler olsun. önümüzdeki haftaya da muayene olmaya gitcem inşallahhhh
Maşallah çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Darısı başımıza inş.