Ben bişeyler yedim sıkıntıdan.Ama şimdi kesin çıkıyorum kuran okuyorum ve hepimize dua ediyorum muckmuck
aminnnnnnnnnn
Allah kabul etsin. Insallah hepimizin yuzu bu ay guler. Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bişeyler yedim sıkıntıdan.Ama şimdi kesin çıkıyorum kuran okuyorum ve hepimize dua ediyorum muckmuck
aminnnnnnnnnn
Günaydınnnn kızlaaarrrrr nasılsınız bakalım ????
canım bu topic bir çok arkadaşımıza uğur getirdi...
ben devam ettirmeyi düşünüyorum..
zaten moralim 0000000 kesin regl olacağım, öle hissediyorum maalesef hayal kırıklığına uğrayacağım . Zaten olursam daha denemiyeceğim vazgeçtim Kendimi çok kötü hissediyorum bütün dengem bozuldu sürekli başım dönüyo stresten ateşim tansiyonum çıkıyor. Bu ne zor bir bekleyişmiş böyle siz her ay nasıl dayanıyorsunuz?
canım bu topic bir çok arkadaşımıza uğur getirdi...
Ben devam ettirmeyi düşünüyorum..
Günaydın kızlar nasılsınızzzz bakalım
aynen bende burda devam etmeyi düşünüyorum
Günaydınnnn kızlaaarrrrr nasılsınız bakalım ????
günaydınnn (( ben kırmızı kartı yedim sabah bir uyandım ve keşke uyanmasaydım dedim bu ayda olmadı yanii kısmetse gelecek aya(((
üzülme bebegim bende 4 gün sonra gelcem yanına:)
hayırlısı olsun neyapalım saglıklı olsunda bekleyelim acelemiz yok..
günaydınnn (( ben kırmızı kartı yedim sabah bir uyandım ve keşke uyanmasaydım dedim bu ayda olmadı yanii kısmetse gelecek aya(((
evet canım ya hayırlısı olsun ama sorun yokken neden hamile kalamıyoruzki ben onu anlamıyorum((
evet canım ya hayırlısı olsun ama sorun yokken neden hamile kalamıyoruzki ben onu anlamıyorum((
günaydın kızlarr.
dün akşam çok fena akşam üzeri karnıma sancılanma oldu.nasıl desem sanki adet olmuşum gibi şidettli.ara ara 5 kere oldu beş on dk ara ile.sonra yatayım bari dedim korktum.birdaha da olmadı hiç sancım.sabah ateşim yine ölçtüm sabit 36,3 çıkıyor şükür henüz düşmedi.ama korkuyorum.benim bugün yada yarın olmam lasım en geç.tabi hamile değilsem.off kızlar akşam çok korktum çok üzüldüm yaaa.isyan etmek istemiyorum ama adet oldum sandım ve çok üzüldüm.tabiki herşeyin hayırlısı ama.
sonra rüyamda da hazır ol kızın olacak diye bir ses duydum.bişey görmedim ama sadece ses...
bilinç altımın bana bir oyunu mu bu bilmem ama böyle takmaya devam edersem psikolojim bozulacak vallh...
bunları nasıl yaptığımızı bana da anlatırmısın nütfeeennnnn DD bende istiyom ama yapamıyomm.. çok uğraştım ama bi türlü olmadı.. detaylı olarak anlatırsan sevinerim..
teşekkür ederim canım bende iyiyim,,, geçmişi okuyayım dedim 1 saat olmuş anca bitirebildimgünaydın canım teşekkürler ben şükür iyiyim sen nasılsın?
Günaydın kızlar nasılsınızzzz bakalım
günaydınn canımmm karnımm ağrıyoooo Ama yinede idare ederimmm....