- 15 Ekim 2011
- 147
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım uzulme sakın ınsallah bu ay olur .canım asırıderece kafamıza taktıgımız ıcın olmuyo yanı ben ne zamankı dusunmemeye basladım o zaman hamıle kaldım o nedenele rahat olmaya calısın bebek yapmak ıcın deıl zevk almak ıcın esınle bırlıkta ol.
deryacım anlatıyorum ; anasayfada sağda üstte kontrol panelime tıklayıp oradan da hesabım adındaki dosyanın altında bulunan seçenekleri düzenle kısmına giriyosun canım. Sonra çeşitli seçenekler yazan yere gel aşağıda biraz orda mesaj editörü kısmındaki gelişmiş düzenleyiciyi seçip kaydet sonra mesaj yazdığın yerde şekilleri görüyosun umarım anlatabilmişimdir
teşekkür ederim canım bende iyiyim,,, geçmişi okuyayım dedim 1 saat olmuş anca bitirebildim
Iyiyiz hülyacım sen nasılsın ??
Neslicim üzülme gel yamacıma bak ben aralığı bekliyorum hep beraber bekleriz nolcak ki takma kafana tamam mı
neden ağrıyor senin karnın[/QUOT
kırmızılarım geldi çünkü
günaydınn canımmm karnımm ağrıyoooo Ama yinede idare ederimmm....
üzülme canım benim... önümüzde aralık var daha ..... Birlikte devam edicez bu yola ... Yenilme yok aksiliklere.. :119:kırmızıya yenilmeyeceğiz......
sana aynen katılıyorum üzülme yeşilcim biz aralıkta hamiş kalıcaz hep birlikte inşallah
üzülme canım benim... önümüzde aralık var daha ..... Birlikte devam edicez bu yola ... Yenilme yok aksiliklere.. :119:kırmızıya yenilmeyeceğiz......
kılzar bende hamiş olmasamda bu aya topicin uğuruna inandım burdan devam edlim birbirimize destek verelim.vallhi kimseyle konuşamıyoruz bari birbirimize destek verelim
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım ama buraya yazamadım bi türlü, 618 çıktı beta hcg Allahıma şükürler olsun. önümüzdeki haftaya da muayene olmaya gitcem inşallahhhh
sana katılıyorum canım bu topic uğurlu gelecek bize burdaki destek biyerde yokkk
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım ama buraya yazamadım bi türlü, 618 çıktı beta hcg Allahıma şükürler olsun. önümüzdeki haftaya da muayene olmaya gitcem inşallahhhh
sabah ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı dün 37.4 falandı.. ayrıca kasıklarımdaki sızı ve batma hala geçmedi ya göğüslerim hala şiş ve acıyor... adetime daha 1 hafta var ....offff hamilemiyim acaba.....