- 7 Aralık 2009
- 2.476
- 1
ben okudum ALLAH KABUL ETSİN...
HEPİMİZE DUA ETTİMMM
ALLAH kabuL etsin canım, meLekLer sabaha kadar amin desin ettiğin duaLara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okudum ALLAH KABUL ETSİN...
HEPİMİZE DUA ETTİMMM
Ümitsiz oLma, umudunu kaybetme. Zamanı var daha demekki. Yıpratma kendini böyLe davrandığın sürece ne kazanabiLirsin ki? Lütfen dirayetLi oL. Bu ay oLmadı bir dahaki ay yine oLmadı bi sonraki ay ama zaman geLecek mutLaka bişeyLer oLacak. Çünkü tıp çok iLerLedi. Ve sen tevekküL ettiğin sürece kazananLardan oLacaksın mutLaka [/QUOTE
Güzel sözleriniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim ama elimde değil.
canım nasılsın.. ne durumdasın..
arada bakıyorum sayfanıza.. sizin icinde dua ediyorum.. inşallah umutlarınız bi sonraki aya kalmaz
içinizi ferah tutun hepiniz bu güzel duyguları tadacaksınız Allahın izniyle
Ben bişeyler yedim sıkıntıdan.Ama şimdi kesin çıkıyorum kuran okuyorum ve hepimize dua ediyorum muckmuckben okudum ALLAH KABUL ETSİN...
HEPİMİZE DUA ETTİMMM
Keşke çocuk yapmak bu kadar koLay oLsaydı
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...3479_111987322147283_1326490_1261734510_n.jpg
ooo kimler gelmişşş :)))
iyi olmaya çalışıyorum canım ne yapayım valla...
batıma 1 hafta kaldı...
bekleme dürecindeyim...
dualarını esirgeme olur mu canım....
sen ne durumdasın keseyi falan gördün değil mi :26:
Keşke çocuk yapmak bu kadar koLay oLsaydı
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...3479_111987322147283_1326490_1261734510_n.jpg
gördüm tatlım Allahın izniyle yarın pıtpıtlarını duyucamm
Allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...
sabredin yeter.. hepiniz bol bol dua edin yatmadan önce..
ben satından sonra her gece dua ettim bide adagım var.. 7.ayımda adagımı tutucam Allahın izniyle
hamilelik belirtilerinde de bunlar var...
adet olmadıkça umut var canım sakin ol ...
pembeli akıntım var diyosun...
yerleşme akıntısı olabilir...
adetine kaç gün var canım...
canım hemen öyle kötü düşünme...
pembe akıntının olması gayet doğal.. hamile olma ihtimalin hala var... sakın ümidini yitirme....
Karından yapılan ultrasonla 6. haftada vajinal ultrasonla 4 buçuk haftada gözüküyormuş sanırım.
Ben bişeyler yedim sıkıntıdan.Ama şimdi kesin çıkıyorum kuran okuyorum ve hepimize dua ediyorum muckmuck
aminnnnnnnnnn
inşallah uğramazsın canım hayalkırıklığına ben uğradım bugün heveslen ama çok kaptırma kendini sonra çok üzülyo insan