Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilelik belirtilerinde de bunlar var...kızlra ben yarına çıkamam bu sanc ılarla sanırım adet olucam.sancılarım acayip çoğaldı ve çok keskin belli aralıklarla.
kızlar daha akşam tanımlayamadığım pembeli bir akıntım oldu bugünde belimin ortasına yumruk atmışler gibi ağrıyor. sanırım adet oluyorum hemde beklenenden erken sanırım benden paz bu ay. üzülmemek istiyorum yazrken bile gözyaşlarıma engel olamıyorum. nasıl başlıcam yeniden ben bunca umudu nasıl yeşerticem yeniden
İnşaALLAH onLardan biriside sen oLursun bu ayunutur muyum canım yaa :))
bir sürü hamişimiz var burda maşallahhh
İnşaALLAH onLardan biriside sen oLursun bu ay
Bu arada yumurtLama döneminde yerLeşme kanı gibisinden bişeyLer oLuyomuş. Kan gibi LekeLenme oLuyomuş kimiLerinde..
Bunun oLması normaL sanırım onu anLadım ama oLmamasıda anormaL bi durummudur? Ben hiç böyLe bişey yaşamadımda:26::18:
İnşaALLAH onLardan biriside sen oLursun bu ay
Bu arada yumurtLama döneminde yerLeşme kanı gibisinden bişeyLer oLuyomuş. Kan gibi LekeLenme oLuyomuş kimiLerinde..
Bunun oLması normaL sanırım onu anLadım ama oLmamasıda anormaL bi durummudur? Ben hiç böyLe bişey yaşamadımda:26::18:
kızlar tablonun yarısı aralık ayına kaydı...kasım bitmek üzere....
umudumuz aralık ayı topik açılmışşşş
açan ortada yok
ben oarada arada girip bakıyom.liste oluşturdum.....
kasım bitincemi geççez oaraya
yoksa burdan devam mı????:26:
canım bu topic bir çok arkadaşımıza uğur getirdi...
ben devam ettirmeyi düşünüyorum..
Bende devam edilmesinden yanayım...
canım bu topic bir çok arkadaşımıza uğur getirdi...
ben devam ettirmeyi düşünüyorum..
canım topiğin uğurlu geldiği doğruu
isim olarak dedim kasım ayı topiği ya o mesele....
bişi fark etmez ha ora ha bura
tabiki canım :)
nasıl istersenizz
Hamiş olunca unutma bu topiği amaaaaaa
unutur muyum canımmm yaa aşk olsun...
hep burdayım ALLAH^IN İZNİYLE
bi hamile olalım da