- 20 Nisan 2010
- 209
- 1
avatarın daki resim çok tatlı inş sende o resimdeki gibi bebişini kucagına alırsın:)
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avatarın daki resim çok tatlı inş sende o resimdeki gibi bebişini kucagına alırsın:)
merhaba kızlar sayfalarda tablo aradım ama bulamadım bır turlu.... benım regl gunum yarın :18:.....ne olur benım ıcın dua edın ınsallahhhhhhhhhh hamıleyımdır......
aynısı bende de var canım.. egilince sıkısıyor böle karnım.. hıc bole olmamıstım..sanki karın kaslarım agrıyor.. ama bence bu da bayramda cok gezdım tozdum.. yoruldum.. o yusden olabilir dıe dusunuorum..:)) sanki spor yapmassın yapmassın da bi yapınca acır ya vücudun.. öle oluyor egılıp kalktıkca karnım
Selamm kızlar,forumu uzun zamandır takip ediyorum. ama yazmak bugune kısmetmiş...
Benimde sizlere bi sorum olacak. adetime 4 gün kala beta 7.39 çıkmıştı şimdi adetim 3 gün geçti.adet belirtilerim yawaş yawaş kayboluyo tabii belimde ki ağrı hariç sizce hamilemiyimdir. yeniden kan testi yaptırmakiçin biraz beklemek istiyorum hayal kırıklıgı yaşamaktan bıktım da
laborant hanım sağolsun hiç bişey soylemedi test aralığıda 5'ten sonrasının hamile olduğunu sölüo ama işte inanmak istemiyorum sonradan üzülmemek için gebelik testi yapıyorum hergün evde:) ikinci çizgi hep silik....tatlım hcg değeri 5den yukarı olanlar için hamile diyebiliyorlar...
hastane sana ne dedi?
]
laborant hanım sağolsun hiç bişey soylemedi test aralığıda 5'ten sonrasının hamile olduğunu sölüo ama işte inanmak istemiyorum sonradan üzülmemek için gebelik testi yapıyorum hergün evde:) ikinci çizgi hep silik....
ahhh bitanemm...ya ben tebrik edicem seni napiyim heyecanlandım:)o hüsranı bende biliyorum ama senin durum bayaa farklı..
eğer sabır ederim diyorsan birkaç gün daha bekle..çünkü hsg değeri kanda günden güne yükselip tırmanışa geçiyor..
inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini verirsin bize:)
dünya güzellerim size iyi akşamlar dilerim....unutmayın hepimize bi gün birileri
anneeeeeeeee çişim var dicekkk:)
bana kalsa şimdi gidip yaptırıcam kan testinii de eşim hüsrana uğramamak için hiç yokmuş gibi davranalım diyo :) pazartesi ye kadar hastalanmassam gidicem allahın izniyle. ilk gebeliğimi 8. haftasındayken geç düşük die aldı doktorlar. bu yüzden doktorlara da pek güvenimiz kalmadı bu ay ilk denememizdi kürtajdan sonra . eğer varsa deli gibi sevinicem ama işte şimdiden bişi diyemiyorum<<< içine doğan bişey var mı >:)
laborant hanım sağolsun hiç bişey soylemedi test aralığıda 5'ten sonrasının hamile olduğunu sölüo ama işte inanmak istemiyorum sonradan üzülmemek için gebelik testi yapıyorum hergün evde:) ikinci çizgi hep silik....
elimizde
hcg değerin var sonra yaptığın testler falan...çekiniyorum da ama valla içime hamile olduğun doğuyor tatlımmmm
selam kızlar....
bakıyorum da herkese uğurlu gelmişimmm
ne kadar çok hamilemiz var bu ayyy
ayy canım ya seni boşa heveslendirmeyeyim dicem ama bence sen
hamilesinnnnn....
değerin 5 in üstünde biricisi bide adet gecikmiş ee bide silik gebelik testleri
daha ne olsun....
bence hamilesin valla [/QU
hatta midemmm bile bulanıyo hiçbişey yiyemiorum:) bi de belime iğne gibi saplanan acılar var...ben en iyisi eşime biraz baskı uygulayayım da bu akşam bi kan testi yaptıralım bölee olmıııcak :)))
oflu cum sen geldiğinde bi bakıyosun bi sürü sayfa birikmiş
hepsini okuyamıyosun dimi tatlım.
bak ben sana şey demiştim. hani listedeki hamileleri karşısına belirtiyorsun ya.
yeni gelen arkadaşlar ya da takip edemeyen arkadaşlarımız soruyorlar ya batı geçenler ne oldu diye soruyorlar, regl olanları da belirtirsen daha iyi olur diye düşündümdü. ne dersin tatlım