arkadaşlar tekrar teşekkürler herkese, biz gün aşırı ilişkiye girdik. yani bi gn durup bi gün ilişkiye girdik. 20dk kadar hiç yerimden kalkmadım ve belimin altına yastık koydum akmaması için, bir de ayaklarımı yatak başlığına diktim ki daha yukarda kalsın rahmim diye. dikkat ettiğim başka bişey yoktu. ama sadece size şunu söylemek istiyorum. geçen ay çok stresliydim çok dikkat etmiştik herşeye ama hamile kalamadım işte. 3aydır korunmuyoruz ama 2aydır dikkatli bişekilde davranıyoruz. yani bilinçli olarak çocuk isteğimiz son iki ayda oldu. gecen ay adetim 5gün kadar gecikmişti. bu ay normal zamanı 12kasımdı ama ben yinede gecikme ihtimalini göz önünde bulundurarak bu güne kadar bekledim. lafı şuraya getircem ilk ay çok stresliydim ama bu ay bebek düşünmeden gercekleşti herşey, Allahım sana bırakıyorum. en hhayırlı zamanı muhakkak ki sen biliyosun. ben elimden gelini yaparım ama kararı yine sen verirsin dedim. ve gayet rahatttt gecirdim bu ayımı. gerçekten stresle alakalı olduğunu düşünüyorum. bebek yapmak için değil gerçekten eşinizle olmak için yapın herşeyi. bırakın evliliğinizin tadını çıkarın. Rabbim nasılsa nasip ediyo. ben bunları söylerken bi de kan testinde negatif çıkarmış Alllah korusun :18:
evet göğüslerimde hassasiyet vardı, ve kasıklarımda da evet batmalar vardı. hatta bi gün resmen biri sanki alt karnıma asılmışcasına acıyla uyandım. tuvaletim geldiğinden oldu sanırım dedim ama belki de bebeğim tutunmaya calışıyodu. :))) şu an kendimi nasıl hissettiğimi soracak olursanız. bilmiyorum. ilk kez bu kadar tuhafım, eşime nasıl söyleyeceğimi düşüünüyorum... çok karışığımm hem de karmakarışıkkkk :)))