- 27 Ekim 2011
- 371
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
......................................................................................................................................................................................................................................................................
slm canım evet benimde cumartesi batım belki geç döllenme olmuştur senin adetin gecikirse yine yap test bende bekleyim olmazsa en azından 1 gün geçsin dimi :)
arkadaşlar bu gün işe gelirgelmez ilk idrarımla test yaptım ilk dakika içinde ikinci cizgi beliri verdi. Allahım şokkk oldummm saf gibi kaldım öylece. ama hala tedirginim kan sonucumu görmeden içim rahat etmeyecek. gelelim belirtilere. benim neredeyse hiç belirtim yoktu arkadaşlar. yani tamamen adet görmeye hazırlıyodum kendimi ki hala da o moddan çıkabilmiş değilim. gögüslerim şişti ve acayip hassaslaştı. karnımda yani alt karın tarafına doğru hafif batmalar ve sertleşme var, onun haricinde çok hafif hafif baş dönmelerim var hani oturduğn yerden aniden kalkınca olur ya hafif hafif aynen öyle. akıntıya gelince. benim zaten akıntım vardı, bu akıntı da adet öncesi akıntılardan ayırt edilecek gibi değil, sadece rengi biraz daha koyu, benim durumum böyle. kan vermeye gittiğim için cvp yazamadım kusura bakmayın. hadi şimdi isteyen istediğini sorsun banaaaaaaa:)))
ınsallah dedıgın gıbı olur ve adet gelmez cumartesi de cıft cızgıyı goruruz tatlım yaa.. hadi battasım birbirimize sevınclı haberler verelım ınsallah..
sen bi degısıklık hıssedıyormusun kendınde.. mesela genel de uyku hali fılan oluyormus gun içinde.. benım hic ole hallerım yok.. sen nasılsın.. benım sadece karnımın altı tas gıbı oldu ve ara ara ince biz sızı giriyor ama gecen ay da boleydı.. sanırım adet belirtisi yıne..
hülya ne oldu(((
slm canım evet benimde cumartesi batım belki geç döllenme olmuştur senin adetin gecikirse yine yap test bende bekleyim olmazsa en azından 1 gün geçsin dimi :)
arkadaşlar bu gün işe gelirgelmez ilk idrarımla test yaptım ilk dakika içinde ikinci cizgi beliri verdi. Allahım şokkk oldummm saf gibi kaldım öylece. Ama hala tedirginim kan sonucumu görmeden içim rahat etmeyecek. Gelelim belirtilere. Benim neredeyse hiç belirtim yoktu arkadaşlar. Yani tamamen adet görmeye hazırlıyodum kendimi ki hala da o moddan çıkabilmiş değilim. Gögüslerim şişti ve acayip hassaslaştı. Karnımda yani alt karın tarafına doğru hafif batmalar ve sertleşme var, onun haricinde çok hafif hafif baş dönmelerim var hani oturduğn yerden aniden kalkınca olur ya hafif hafif aynen öyle. Akıntıya gelince. Benim zaten akıntım vardı, bu akıntı da adet öncesi akıntılardan ayırt edilecek gibi değil, sadece rengi biraz daha koyu, benim durumum böyle. Kan vermeye gittiğim için cvp yazamadım kusura bakmayın. Hadi şimdi isteyen istediğini sorsun banaaaaaaa:)))
inşallah canım güzel haberler verecez...valla hiç öyle uykum yok canım benimde sadece karnımın sol alt tarafında bi rahatsızlık hissi var sanki özellikle eğilince daha çok rahatsız ediyor
Kızlar ben adetime 3 gün kala test yaptım hem de 2 tane biri geçersiz çıktı biri negatif.
Adetimi 14ünde bekliyordum 13ünde test yaptığımda çift çizgileri gördüm 2 tesste:) Sonra kan testi:)
Umarım sizlerinde öyle olur sıkmayın canınızı umutlar tükenmesin:)
ya ne bilim bu kararsızlık öldürcek beni canım ya
kızlar eğer gebeysem bu ay en belirgin özlliğim midede ekşime ve yanma olacak benim.hadi ya geçsin bitsin günler.bat 19:18:
ınsallah canım benım..insallah dedıgıın gibi oluruz biz de cumartesı guzel haberler veririz burdan..mınık melegın ne zman doguyor kısmetse.. temmuz mu??..
kızlar eğer gebeysem bu ay en belirgin özlliğim midede ekşime ve yanma olacak benim.hadi ya geçsin bitsin günler.bat 19:18:
22 Temmuz gibi gözüküyor Allah nasip ederse
Umutsuzluğa kapılmayın ben 4 aydır test yapmaktan fenalık geçirecektim:) Her ay bu ay kesin diyordum yumurtlama günlerimi kaçırmıyordum, yatakta bacaklarımı duvara dikiyordum. Kafayı bozmuştum. Ama bu ay doğru düzgün eşimle beraber bile olamadık:) Evim misafir doluydu kaçamak 2-3 kere belki özlemle yapabilmişizdir:) Onun dışında zaten bayağı bir gezdik misafirlerle şehir şehir:) Yumurtlama günü falan kaçtı anlayacağın. Ve bu ay ''hamileliği' hiç düşünmedim. 2012'de nasipse diyordum artık öyle vazgeçmiştim, doktora gideriz doktorla kalırız diyordum tabi ben bunları derken meğer benim mercimek oluşmaya başlamış:)
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim.
Kafaya neyi takarsak onu uzaklaştırıyoruz aslında kendimizden.
Düşünmemeye çalış.
Allahım bilir vereceği zamanı de, evliliğinin tadını çıkar, korunma, yumurtlamanı bırak hesaplama.
Aşkla sarıl kocana, yatağına:)
Hem zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun hem bir bakıyorsun çift çizgiyi yakalamışsın:)
Güzel Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah...
neden kararsızsınki çocuk yapıp yapmama konusundamı kararsız kaldın yoksa
valla kızlar eğer ben bu ay hamileysem :
adete bir hafta kala göğüsler birden şişti sancılı göğüs uclarının kenarlarında hafif karartı(eşim farketti)
sonra mide yanması en belirgin özellik
kasıklarıma sancı girmesi yer yer gıdıklanırmş gibi olma
acaip gaz sancısı
duygusal değişiklik bir anımın bir anımı tutmaması
eğer hamile değilsem:
bu işin sonu tımarhane gibi gözüküyor