- 6 Ekim 2011
- 2.152
- 381
Tatlım naber.. Gorusemiuoruz ne zamandır.. Ayın 11 imiş senin bat.. Ne oldu kırmızılar geldi mı merak ettim..
iyiyim cnm yoksun göremiyorum bende seni geldi cnm gitti bile umudumuz aralık bakalım sende durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım naber.. Gorusemiuoruz ne zamandır.. Ayın 11 imiş senin bat.. Ne oldu kırmızılar geldi mı merak ettim..
beni 2 gün boyunca ağlattı bana dediki eşin çok isteseydi çoktaan olurdu demekki çok istemiyor falan filan. hatta ben eşimin ikinci eşiyim benden önce görücü usulü ve 1,5 sene süren bir evlliliği olmuş hatta birde oğlu var ilk eşinden. bana eltim diyorki bak ondan hemen çocuk yaptı senden istemiyor zaten onun var çocuğu falan beni çok üzdü ve 2 gün ağladım sinirden(((
aay seni görünce konuşmak istedim benimde eşimin birlikte yaşadıgı kadından çocukları var benim ve eşimin hikayesi çook uzun ama ben çok zolanıyorum sen neler yapıyorsun ben onları çok kıskanıyorum eşimin sürekli başına kakıyorum okadar gerginimki bu konuda her ay hamilelik bel
rtileri yaşıyorum ama tutmuyor bebek bendebu sıkıntılarıma baglıyorum sen neler yaşıyorsun nasıl dayanıyorsun bu duruma(
senin durumun daha kötü. senden önce mi olmuş çocukları
eşim yurt dışında yaşıyordu bikadınla evlenmeden 10yıl birlikte yaşamış hrıstiyan kadından 3 tane çocugu var 17 -15ve 7 yaşlarında 5-6 yıl önce evden göndermiş onları kadın almış gitmiş çocukları ama babaçocuk ilişkileri tam gaz devam ediyormuş hergün tlf da konuşuyorlar sürekli gelip kalıyorlarmış benden önce eşim beni tam 4 yıl evliliğe ikna etmeye çalıştı bende çocukların var olmaz diyordum neyse görüşmüyorum bilmem ne dedi ikna etti tabi kaderdede varmış oldu 1yıl önce evlendim geldimki ne göreyim 3 defa kendi çocuklarını görmeye giderken benide götürdü onları görünce başımdan kaynar sular döküldü sanki bide sevimsiz gıcık cocuklar dillerini anlamıyorum hergün eşimi arayıp oraya gelecez diye tutturuyorlar eşimde ilk günlerde bana tavır yapıyordu ama şimdilerde yapmıyor şimdide ben öyle doluyumki durduk yere konuyu açıp açıp kavga ediyorum oooooof derdim büyük sormayın türkiyede master yapıyordum bıraktım çıktım geldim ailemi karşıma aldım geldim evde oturuyorum ( bari bi bebişim olsaydı ona tutunsaydım
kızlar 4 aydır korunmuyoruz.adet günüm yarın bu sabah test yaptım ve silik çıktı ama belirgin.acaba hamilemiyim,çok korkuyorum ya değilsem?bosuna umutlanmak istemiyorum işallah hamileyimdir.bana dua edin...
çift çizgiyi gördüm arkadaşlarrrr, gördümmmmmmmm, Allahım inananımyorum 5dk önce test yaptım ve gördümmmmmmmmmmm, Darısı bütün bekleeyenlerin başına inşallahhh, inanamıyorum ya anne oluyorummmmm
çift çizgiyi gördüm arkadaşlarrrr, gördümmmmmmmm, Allahım inananımyorum 5dk önce test yaptım ve gördümmmmmmmmmmm, Darısı bütün bekleeyenlerin başına inşallahhh, inanamıyorum ya anne oluyorummmmm
günaydın canımGünaydın kızlaaarrrrrrrr
kızlar 4 aydır korunmuyoruz.adet günüm yarın bu sabah test yaptım ve silik çıktı ama belirgin.acaba hamilemiyim,çok korkuyorum ya değilsem?bosuna umutlanmak istemiyorum işallah hamileyimdir.bana dua edin...
çift çizgiyi gördüm arkadaşlarrrr, gördümmmmmmmm, allahım inananımyorum 5dk önce test yaptım ve gördümmmmmmmmmmm, darısı bütün bekleeyenlerin başına inşallahhh, inanamıyorum ya anne oluyorummmmm
kızlar günaydın.benim bu gün 32.günüm ve akşam çok bulantım oldu. Bu sabah ta öyle nasıl desem birde yanma sorunu oluşltu.sabah biraz karın ağrısı da yaşadım adet olucakmış gibi eyvah geliyor dedim.ama şükür gelmedi henüz.off çok stressliyim ben yaaa.gene hüsran olacak biliyorum.